KL-IK zoekt een

Coach/ groepsbegeleider

Dienstverband

24-36u

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Jeugdzorg, Sociaal Werk

Coach / groepsbegeleider (24-36u per week)

Kl-ik is opzoek naar meerdere coaches voor een nieuw behandelcentrum met 24-uurs begeleiding in Roermond.

Hou jij er ook niet van als iedere dag hetzelfde is?

Zie jij uitdaging in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen met een complexe hulpvraag?

Dan hebben wij misschien een interessante vacature voor jou!

 

Wie is Kl-ik?

KL-IK is een moderne, professionele en dynamische zorgorganisatie die begeleiding biedt aan cliënten in de omgeving Sittard-Geleen, Maastricht-Heuvelland en Roermond.

De voordeur van KL-IK staat voor iedereen open. Iedereen kan zich bij KL-IK melden met hulpvragen op het gebied van maatschappelijke dienstverlening. Vaak zijn mensen al geholpen met passende, betrouwbare informatie of begeleiding in contacten met de juiste instanties. Eenvoudige hulpvragen kunnen worden opgelost in het netwerk waar cliënten en KL-IK deel van uitmaken. We zullen iedereen verder proberen te helpen met wat zij nodig hebben. Kl-IK biedt beschermd wonen, ambulante begeleiding, jeugdzorg, forensische zorg en dagbesteding aan. KL-IK is ‘Krachtig door mijn –IK’. Wij staan voor het hebben van een identiteit, het meenemen van  je eigen IK. Dit vragen we niet alleen van cliënten, maar ook van jou!

KL-IK Roermond is een initiatief voor behandeling en verblijf ten behoeve van jongeren/ jongvolwassenen tussen de 14 en 23 met een psychiatrische- en/ of gedragsproblematiek en/ of verslavingsproblematiek en/ of trauma.

Wat ga je doen?

 • Als coach heb je een belangrijke voorbeeldfunctie en ben je een belangrijke spil in het multidisciplinaire behandelteam. 
 • Je organiseert, leidt en begeleidt sportieve, creatieve en educatieve activiteiten. Binnen de geplande activiteiten speel je in op de groepsdynamiek;
 • Je geeft psycho-educatie;
 • Je waarborgt een herstelgericht klimaat op de groep, bewaakt de veiligheid en biedt EHBO wanneer nodig;
 • Je voert motiverende en activerende gesprekken met de deelnemers en hun netwerk. De functie bevat géén specialistische behandelonderdelen zoals het leiden van één-op-één- of groepssessies.

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma op het gebied van sport of sociaal/maatschappelijk werk óf je bent een ervaringsdeskundige;
 • Je bent enthousiast;
 • Je weet mensen te activeren en motiveren vanuit jouw oprechte betrokkenheid;
 • Je bent creatief, een teamplayer en flexibel;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in werken met groepen en organiseren en leiden van sportieve, creatieve en educatieve activiteiten;
 • Je hebt geen probleem met onregelmatige werktijden waarvan slaapdiensten een onderdeel zijn.

Wat heeft Kl-ik jou te bieden?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk met onder andere een individueel keuze budget. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Laat het ons weten! Voor vragen bel je naar 085 130 3987