Vincent Depaul zoekt een

Coach Leren & Ontwikkelen

Dienstverband

18/20

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Panningen

Werkvelden

Ouderenzorg

Jouw nieuwe uitdaging ligt hier!

 

COACH LEREN & ONTWIKKELEN

18/20 uur per week

 

Ben jij enthousiast, betrokken en deskundig? Denk je in kansen en uitdagingen en hecht je veel waarde aan werken met humor en respect voor cliënten en collega’s? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

Zorgcentrum Vincent Depaul heeft ervoor gekozen om een coach leren & ontwikkelen in dienst te nemen. De coach leren & ontwikkelen draagt zorg voor een goede begeleiding van leerlingen en faciliteert de werkbegeleiders, zodat zij hun rol goed kunnen pakken. Verder draagt de leer & ontwikkel coach bij aan een goed leerklimaat binnen de organisatie en zorgt voor een gedegen opleidingsbeleid (incl. implementatie daarvan).  
 

Kernactiviteiten:

 • Het coördineren van de beroepspraktijkvorming en de bij- en nascholing van medewerkers.
 • Bewaken van de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming/scholing.
 • Draagt zorg voor een goede leerlingbegeleiding.
 • Plant, coördineert en ontwikkelt alle soorten opleidingstrajecten.
 • Coacht werkbegeleiders binnen de organisatie(s).
 • Houdt nauwe contacten met externe opleidingsinstituten en zoekt hierbij de samenwerking op.
 • Het adviseren van het management met betrekking tot opleidingsvraagstukken.
 • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het operationeel- tactische en strategisch opleidingsbeleid.
 • Draagt zorg voor een goed leerklimaat binnen de organisatie(s).
 • Gaat aan de slag met innovatie en zorgtechnologie binnen de organisatie. Maakt medewerkers enthousiast en bekend hiermee. Begeleidt medewerkers binnen de organisatie om zaken op te pakken en is medeverantwoordelijk voor een goede implementeren binnen teams.

 

Functieprofiel:

 • Vereiste beroepsopleiding: opleiding op Hbo-niveau is vereist aangevuld met een opleiding m.b.t. opleiden of coachen van medewerkers. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die een hbo-opleiding heeft afgerond binnen het domein van zorg en/of coaching/begeleiding.
 • Kennis van de (ouderen)zorg en ervaring binnen het onderwijs is gewenst.
 • Kennis en ervaring op het gebied van innovatie en zorgtechnologie is gewenst.
 • Zelfstandig kunnen werken aan de hand van het vastgestelde organisatiebeleid.
 • Sociale vaardigheden zoals motiveren, overtuigingskracht, belangstelling wekken, kunnen luisteren en inlevingsvermogen zijn vereist.
 • Overtuigingskracht en overbruggen van tegenstellingen in adviessituaties en het door ontwikkelen van leer- en ontwikkelingstrajecten.
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is vereist bij het onderhouden van diverse in- en externe contacten en het geven en/of begeleiden van cursussen, intervisiebijeenkomsten etc.
 • Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is vereist voor het opstellen van scholingsplannen, opleidingsbeleid, BPV-plan, etc.

 

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt gestart met een tijdelijk dienstverband van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt de overeenkomst opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Naast een passende salariëring (FWG 50) en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT), bieden wij jou een prettige werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich te ontplooien. Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Enthousiast?

Bel voor meer informatie Carol van Gameren, hoofd Welzijn en Zorg, telefoonnummer: 077-3088755. Meer informatie omtrent de functiebeschrijving en competentieprofiel kan opgevraagd worden bij P&O.

Brief en cv kunnen tot en met 07 juni 2020 gemaild worden naar hrm@vincentdepaul.nl of opgestuurd worden naar Zorgcentrum Vincent Depaul, t.a.v. afdeling P&O, Schoolstraat 15, 5981 AH Panningen.

De eerste selectiegesprekken vinden plaats in week 25.

Aanvullende informatie:

Zorgcentrum Vincent Depaul is een zelfstandige zorgcentra in Limburg.  De organisatie biedt op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, begeleiding en/of behandeling aan. Hierbij is het creëren van een thuisgevoel heel belangrijk. De organisatie hecht grote waarde aan zelfstandigheid. Dit is een van de redenen waarom wij niet zijn aangesloten bij een grote zorgorganisatie. Voordeel van deze kleinschaligheid is dat de communicatielijnen kort zijn. Alle medewerkers kennen ook daadwerkelijk alle bewoners! De organisatie ondersteunt zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van haar cliënten.