Mondriaan zoekt een

CODO Functionaris Kliniek Volwassenen

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorgDienstverband: 28-36 uur per week
Kernfunctie: Coördinator Opname-Doorplaatsing en Ontslag /CODO functionaris
Standplaats: Maastricht en Heerlen
Functie eisen: De functie vereist relevante kennis op hbo niveau (bijv. hbo Verpleegkunde, kwalificatieniveau 5 / NLQF-niveau 6, de opleiding SPV
óf hbo Social Work, uitstroomprofiel ggz-agoog)
Salaris: FWG 55 - CAO GGZ, min €2.479,-- en max €4.010,--
Reageren voor: 15-10-2020
Werving: In- en extern

Past deze functie bij jou?
De Kliniek Volwassenen biedt specialistische en intensieve zorg aan voor patiënten met complexe, ernstige en/of zeldzame psychische aandoeningen, voor wie de basis- of specialistische diagnostiek en/of behandeling in de ggz onvoldoende resultaat heeft geboden of naar verwachting zal bieden. Vaak is er sprake van complexe co morbiditeit van psychische aandoeningen, verslaving of een combinatie met een somatische aandoening. Om te zorgen dat de in- door- en uitstroom van patiënten goed verloopt, coördineert de CODO alle logistieke processen met betrekking tot de zorgaanspraken van patiënten. Als CODO ben je binnen kantoortijden het eerste aanspreekpunt, zowel bij interne als externe opname-vragen.

Jouw kwaliteiten
Wij zoeken iemand die stevig in de schoenen staat met een hbo denk- en werkniveau en enige jaren werkervaring binnen de ggz. Je hebt affiniteit met zorglogistiek en zorgprocessen binnen een complexe en professionele zorginstelling. Zelfstandig werken en communiceren op alle niveaus binnen en buiten de organisatie gaat jou uitstekend af: dit doe je op een verbindende manier waarmee je tegenwicht kunt bieden aan collega's (zowel intern als extern). In crisissituaties handel je direct zonder hierbij het overzicht te verliezen. Je beschikt in ruime mate over de volgende competenties: analytisch vermogen, resultaatgerichtheid, organisatietalent, initiatiefrijk, overtuigingskracht en integriteit.

Je bent op een verbindende manier in staat tegenwicht te bieden aan collega's zowel intern als extern.

Verder ben je een netwerker, bemiddelaar en teamplayer en heb je kennis van:
  • de sociale kaart;
  • relevante wet- en regelgeving;
  • financieringsstromen binnen de ggz;
  • de werkwijze en processen binnen de ggz

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.
Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda van den Boogaard, RVE manager: 06-20368773 of Christie Teheux, CODO functionaris: 06-46055620.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.