SJG Weert zoekt een

Communicatieadviseur Patiënteninformatie

Dienstverband

32

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Communicatie

Binnen de afdeling Communicatie werkt een team van drie communicatieadviseurs, een communicatiemedewerker en een webmaster samen aan de in- en externe communicatie van SJG Weert. Patiënteninformatie maakt onderdeel uit van deze afdeling. Het team patiënteninformatie draagt zorg voor de algemene informatievoorziening en voorlichting aan patiënten.

Als je kiest voor werken in SJG Weert, kies je voor werken in een kleinschalig streekziekenhuis, midden in de stad. Samen met zo’n 1.100 collega’s lever je een bijdrage aan basiszorg van hoog niveau; direct aan het bed of op een van de ondersteunende afdelingen. Dat doe je met je collega’s binnen SJG Weert, maar zeker ook in samenwerking met onze partners in de regio. Persoonlijk contact, korte lijnen en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. De patiënt staat daarbij steeds op de eerste plaats.

 

32 uur

Communicatieadviseur Patiënteninformatie

Op zoek naar een uitdagende functie?

De functie

SJG Weert is op zoek naar een nieuwe communicatieadviseur voor de afdeling Communicatie. Wij zoeken een communicatieadviseur die mee inhoud geeft aan de in- en externe communicatiemiddelen van het ziekenhuis en meedenkt over de gekozen strategie. Daarnaast is er een speciale taak weggelegd in het verder moderniseren van het onderdeel Patiënteninformatie. Dit onderdeel is verantwoordelijk voor de algemene informatievoorziening en voorlichting aan patiënten.

Wat vragen we?

  • Je hebt een HBO-opleiding communicatie met enkele jaren werkervaring en affiniteit met de zorgsector.
  • Je hebt organisatievermogen, bent oplossingsgericht en hebt gevoel voor interne verhoudingen. 
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent een teamspeler en bent flexibel inzetbaar. 
  • Je hebt ervaring met het schrijven van teksten en kennis van nieuwe media. 
  • Je hebt bij voorkeur ervaring of affiniteit met beeldbewerkingsprogramma's zoals Indesign en Photoshop en het bewerken en monteren van filmmateriaal.

Wat bieden we?

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie voor een vast contract na een jaar. De arbeidsduur bedraagt 32 uur gemiddeld per week. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de 1e en 2e week van maart.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
25-02-2020

Contactpersonen:
Mayke Breeuwer
tel.: +31 495-572125