Dichterbij zoekt een

Consulent Flexpunt met coördinerende taken Gennep

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Consulent Flexpunt met coördinerende taken Gennep

Ben jij niet op zoek naar een gespreid bedje? Dan is de vacature van Consulent Flexpunt wellicht iets voor jou!
Ben jij goed in het vorm geven aan een nieuwe richting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Dichterbij werkt aan het opnieuw inrichten van flexibele inzet. Dit doen we door vorm te geven aan interne flexpunten, maar ook aan externe inhuur.
Momenteel loopt een aanbestedingstraject voor de inkoop van externe inhuur. De regiefunctie over de totale flexibele inhuur komt bij HR.
Vanuit de aanbesteding gaan we met een beperkt aantal partijen samenwerken. Hoe we dat gaan doen? Daaraan ga jij mede vorm en inhoud geven.

Enkele van jouw verantwoordelijkheden worden:

 • Coördinatie op nieuwe inhuurproces:
  • (verder) vorm geven aan het nieuwe inhuurproces en de centrale regiefunctie voor HR
  • zorgdragen voor een optimale uitvoering van het werkproces
 • Implementeren van het nieuwe proces van inhuur van externen, inclusief gebruikersadoptie en change management
 • Contact onderhouden met de samenwerkingspartijen
 • Evalueren en rapporteren over het behalen van doelstellingen van de raamcontractanten
  Het accent van de functie ligt op bovenstaande verantwoordelijkheden. Daarnaast werk je (gedeeltelijk) mee in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Dit bestaat uit (in hoofdlijnen) beheer Flexpunt, matching vraag en aanbod, werving & selectie van flexmedewerkers.

Hoe jouw dag er uitziet? Dat bepaal je voor een groot deel zelf! Voor een groot deel moet dus nog verder invulling gegeven worden aan hoe we vooral externe inhuur inzetten. Vanuit de aanbesteding is hier natuurlijk wel voor een groot deel richting aan gegeven. Maar voor het goed werkend krijgen hebben we jou nodig!

Met wie ga je dat doen
Het Flexpunt Dichterbij is een sub-team van het team Werving & Flex en is onderdeel van de afdeling HR (circa 65 medewerkers).
Binnen het Flexpunt werk je intensief samen met 2 collega's. Zij bemiddelen interne medewerkers flex op langdurige zorg-aanvragen uit de verschillende regio's. Dit Flexpunt is in opbouw en moet de komende jaren flink groeien.
Het Flexpunt Dichterbij heeft intensief contact met de regionale flexpunten. Zij zorgen voor bemiddeling van interne medewerkers flex op kortdurende aanvragen binnen de regio.

Het Wervingsbureau bestaat uit 6 collega's, 3 recruiters en 3 recruitment-ondersteuners. Het team is een volledig damesteam, maar met een goede mix in leeftijd, achtergrond en ervaring.

Werving en Flex maakt onderdeel uit van HR. Naast dit team bestaat HR bestaat uit de volgende onderdelen: HR Advies & Beleid, Leercentrum, Personeels- en Salarisadministratie, Verzuimadministratie en Roosterondersteuning. In totaal ongeveer 65 medewerkers.

Waar ga je dat doen
Je werkt in een modern kantoorpand in Gennep. Hier is het nieuwe werken doorgevoerd. Dat betekent open ruimtes, laagdrempelig en gericht op verbinding.
"Service met een glimlach', dat is waar de Serviceorgansiatie van Dichterbij voor staat. Om hier optimaal vorm aan te geven start dit kwartaal het ontwikkelprogramma. Hierin worden verschillende workshops georganiseerd om jou als medewerker te inspireren en te helpen om hieraan goed vorm te geven.

Zo werken wij
Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Dit ben jij

 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met het opzetten van externe inhuur binnen een organisatie. Bij voorkeur heb je eerder een bijdrage geleverd in aanbestedingstrajecten rondom externe inhuur
 • Je bent senior in handelen, denken en kennis; dit uit zich in het hebben van groot oplossend vermogen, zelfstandigheid en besluitvaardigheid
 • Dit doe je vanuit een mbo+/hbo niveau
 • Je vindt het een uitdaging dat nog niet alles duidelijk is. Dat vraagt van jou doorzettings- en improvisatievermogen
 • De nieuwe werkwijze zal af en toe weerstand oproepen. Hierdoor raak jij niet van slag, maar daagt je uit om deze weerstand om te buigen
 • En nog even praktisch; bij voorkeur heb je ervaring met Aysist (6 en/of 7)

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg, met een minimum van € 2.345,- en een maximum van €3.505,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek in FWG 50
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • In eerste instantie krijg je een contract voor 24 uur tot 31-12-2020

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Martine van Bakel via telefoonnummer 06-11108119, met Melanie Kaal, senior recruiter via 06-11929331 of met het Flexpunt Dichterbij via 088-7540060. Vraag dan naar Ria Lamers of Daniëlle de Vos.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Word jij onze nieuwe Consulent Flexpunt? Dan horen wij graag van je! Je kunt reageren tot 21 oktober 2019 via de website van Dichterbij www.dichterbij.nl en https://www.dichterbij.nl/werken-bij/consulent-flexpunt-met-co%C3%B6rdinerende-taken-gennep

De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdagmiddag 24, vrijdagochtend 25 en maandagmiddag 28 oktober.