Parc Imstenrade zoekt een

Contactverzorgende Aanleunwoningen, Peppelrode

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor Vitalis Intensieve Zorg locatie Peppelrode in Eindhoven zijn we voor een nieuw op te staren concept op zoek naar een coachende en verbindende:

Contactverzorgende Aanleunwoningen, locatie Peppelrode

24 uur per week

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op Peppelrode wordt hard gewerkt om zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze bewoners. Peppelrode kenmerkt zich door de bijzondere aandacht voor kunst en cultuur. Het in 2003 gerenoveerde gebouw en de prachtige parktuin met Theehuis dragen bij aan een prettige woonomgeving.

Begin 2021 wordt aan een van onze somatische zorgteams van intensieve zorg op Peppelrode een aanleunconcept, wijkzorg, toegevoegd. De bewoners van de aanleunwoningen kunnen hierdoor gebruik maken van alle faciliteiten van Peppelrode, denk aan het nuttigen van de maaltijden, deelnemen aan activiteiten, etc en dus ook van de geboden ondersteuning en zorg. Je werkomgeving als Contactverzorgende bied je veel ruimte en zelfstandigheid maar toch maak je deel uit van het somatische team van Peppelrode doordat je nauw met ze samenwerkt. Een professioneel, warm en collegiaal team! Aangezien wij het belangrijk vinden dat iedereen binnen het team uitwisselbaar is, worden zij intensief meegenomen in deze andere wijze van werken, zowel in de intensieve zorg als de wijkzorg. Maar ook van jou verwachten we dat je uitwisselbaar bent. Bij Vitalis bouwen we aan zelfsturende teams, zijn onze bewoners/cliënten open en uniek qua persoonlijkheid en zorgvraag. De combinatie van Wijkzorg en Intensieve Zorg bied je dan ook een dynamische en wisselende werkomgeving!

Wat ga je precies doen?

Als Contactverzorgende heb je, naast de werkzaamheden die je als Verzorgende uitoefent, aanvullende taken gericht op de coördinatie van de totale zorgvraag van de voor jou toegewezen bewoners. Samen met de bewoners, hun familie en ons multidisciplinair team stel je het zorgplan op. Voorafgaand bespreek je samen met de bewoner de wensen en problemen en je vertegenwoordigt de bewoner vervolgens tijdens het multidisciplinair overleg en je bespreekt achteraf de resultaten van het MDO weer met de cliënt. Als Contactverzorgende stimuleer en begeleid je jouw bewoners en de familie bij zelfzorg en bied je ook extra intensieve psychosociale begeleiding. Veranderingen bij de bewoner houd je scherp in de gaten en je stelt waar nodig het zorgplan bij. Als Contactverzorgende houd je de cliënt en de familie continue op de hoogte van de zorg en de behandeling die wij bieden. Daarnaast geef je vanuit je coördinerende rol functionele aanwijzingen aan jouw collega zorgmedewerkers en begeleid je leerlingen en stagiaires. Samen met je collegas, het vaste gezicht van de bewoners van de aanleunwoningen en zorg je er voor dat de zorg zo goed mogelijk is afgestemd op de behoeften en wensen van de bewoners, zodat deze zo lang mogelijk op een prettige en veilige manier zelfstandig kunnen wonen. Je gaat efficiënt te werk en staat in en uit de zorg. Hetgeen van belang is om inzicht en overzicht te houden. Je werkt nauw samen met de collegas van de somatische afdeling.

Wat neem jij mee?

Je bent in het bezit van het MBO niveau 3 Verzorgende (IG) diploma, aangevuld met een opleiding gericht op het coördineren van zorg, zoals een EVV opleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je de veiligheid van de cliënt voorop stelt en het vermogen hebt om zelfstandig, oplettend en overtuigend op te treden. Initiatief nemen en een groot gevoel voor empathie gaan bij jou hand in hand. En uiteraard heb je een groot hart voor ouderen!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw mening en input telt
  • Je kunt je bij Vitalis verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door je verder te specialiseren in je vak of door te
groeien naar een andere functie
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • Deze functie is ingeschaald in FWG 40 (min. € 2.007,97 max. € 2.971,05 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! Je reactie zie ik graag tegemoet via onze Solliciteer direct-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen bel of app mij, Peggy Sanders, dan gerust op 06-10473613 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.