Parc Imstenrade zoekt een

Contactverzorgende (EVV) of Verpleegkundige (MBO) Residentie Parc Imstenrade, Heerlen

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Voor het Thuiszorgteam op onze locatie Parc Imstenrade in Heerlen zijn we op zoek naar een:

Contactverzorgende (EVV) of Verpleegkundige (MBO) Residentie Parc Imstenrade, Heerlen

24 - 32 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Misschien ben je wel eens bij ons langs gefietst of gereden en dacht je: "Wow, dat ziet er mooi uit zeg! Wat is het precies? Hoe zou het er van binnen uitzien? Nou, bijna nog mooier dan dat je van buiten kan zien!

Op onze residentie Parc Imstenrade bieden wij ruimte voor een goed leven op een prachtig residentieel complex. Met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Hoe tof zou het niet zijn als dit jouw nieuwe werkplek zou zijn?!

Wat ga je precies doen?

Welke taken heb je nu precies als Contactverzorgende?

Samen met de cliënt, de familie en ons multidisciplinair team stel je het zorgplan op. Samen met de cliënt bespreek je vooraf de wensen en problemen, en vertegenwoordig je de cliënt vervolgens tijdens het multidisciplinair overleg. Achteraf bespreek je de resultaten van het MDO weer met de cliënt. Als Contactverzorgende stimuleer en begeleid je jouw cliënten (en familie) bij zelfzorg en bied je ook intensieve psychosociale begeleiding. Veranderingen bij de cliënt houd je scherp in de gaten en je stelt waar nodig het zorgplan bij. Als contactpersoon houd je de cliënt en de familie continu op de hoogte van de zorg en de behandeling wij bieden. Daarnaast geef je vanuit je coördinerende rol functionele aanwijzingen aan jouw collega zorgmedewerkers en begeleid je leerlingen en stagiaires.

Wij hebben onze kernwaarden 'ertoe doen, meedoen en zelf doen' en het uitgangspunt 'doen wat nodig is' hoog in het vaandel staan en hopen dat jij dit ook een mooie gedachte vindt. Hopelijk is dat een beetje de uitdaging en afwisseling die je zoekt!

Nu weten wij natuurlijk ook dat jij met jouw diploma(s) en ervaring overal aan de slag kan in de zorg maar wij weten zeker dat wanneer je Parc Imstenrade hebt ervaren je graag bij ons wil werken.

Wanneer je niet als contactverzorgende aan de slag wil maar je wel jouw MBO Verpleegkunde hebt afgerond dan ben je bij ons ook van harte welkom. In een persoonlijk gesprek met de manager op Parc Imstenrade gaan we dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. We maken heel graag kennis met je!

Wat neem jij mee?

Ook al proberen wij zoveel mogelijk naar jouw talenten te kijken en daarop in te spelen, natuurlijk zijn er ook een aantal "harde criteria" waar wij naar moeten kijken.

Als contactverzorgende heb je een afgeronde opleiding MBO niveau 3 verzorgende (IG), aangevuld met een opleiding gericht op het coördineren van zorg, zoals een EVV-opleiding of de bereidheid deze te volgen. Ook wanneer je in de praktijk de taken van een Contactverzorgende uitvoert maar niet in het bezit van het diploma maken we graag kennis met je! Je stelt de veiligheid van de cliënt voorop en daarnaast ben je zelfstandig, oplettend, neem je initiatief en ben je opmerkzaam, empathisch, motiverend en besluitvaardig. Je werkt volgens een wisselend rooster waarbij het accent ligt op dag- en avonddiensten.

Als Verpleegkundige ben je in het bezit van je MBO niveau 4 diploma Verpleegkunde en ben je toe aan een werkomgeving waar je wordt gezien en waar echt oog is voor de bewoners.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een stijlvolle en moderne werkomgeving
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw mening en input telt
  • Je kunt je bij Vitalis verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door je verder te specialisten in je vak of door te groeien naar een andere functie
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • De functie van contactverzorgende is ingeschaald in FWG 40 (min. € 2.268,88 - max. € 3.159,,64 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur) De functie van MBO verpleegkunde is ingeschaald in FWG 45 min. (min. € 2.422,65 - max. € 3.471,49 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze 'Solliciteer direct'-knop, we nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl