Parc Imstenrade zoekt een

Contactverzorgende, Somatiek (kleinschalig)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Contactverzorgende Somatiek kleinschalig, locatie Peppelrode

Uren in overleg

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op Peppelrode wordt hard gewerkt om zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van bewoners bezoekers. Peppelrode kenmerkt zich door de bijzondere aandacht voor kunst en cultuur, Het in 2003 gerenoveerde gebouw en de prachtige parktuin met Theehuis dragen bij aan een prettige woonomgeving. Je bent onderdeel van een klein en prettig team dat op dit moment nog zorg levert voor ongeveer 20 bewoners met somatische klachten. Over enkele maanden gaat het team verhuizen en worden de bewoners verspreid over 2 kleinschalige afdelingen, binnen Peppelrode. Je draagt dan zorg voor 9 bewoners per afdeling. Het welzijn van onze bewoners wordt dan meer geïntegreerd met zorg. Alhoewel de afdelingen op verschillende etages zitten, bied je je collegas ondersteuning waar nodig.

Wat ga je precies doen?

Als Contactverzorgende heb je, naast de werkzaamheden die je als Verzorgende uitoefent, aanvullende taken gericht op de coördinatie van de totale zorgvraag van de voor jou toegewezen cliënten. Samen met deze cliënten, hun familie en ons multidisciplinair team stel je het zorgplan op. Voorafgaand bespreek je samen met de cliënt de wensen en problemen en je vertegenwoordigt de cliënt vervolgens tijdens het multidisciplinair overleg en je bespreekt achteraf de resultaten van het MDO waar met de cliënt. Als Contactverzorgende stimuleer en begeleid je jouw cliënten en de familie bij zelfzorg en bied je ook extra intensieve psychosociale begeleiding. Veranderingen bij de cliënt houd je scherp in de gaten en je stel waar nodig het zorgplan bij. Als Contactverzorgende houd je de cliënt en de familie continue op de hoogte van de zorg en de behandeling die wij bieden. Daarnaast geef je vanuit je coördinerende rol functionele aanwijzingen aan jouw collega zorgmedewerkers en begeleid je leerlingen en stagiaires.

Wat neem jij mee?

Je bent in het bezit van het MBO niveau 3 Verzorgende (IG) diploma, aangevuld met een opleiding gericht op het coördineren van zorg, zoals een EVV opleiding of bereid om deze EVV te gaan volgen via Vitalis. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je de veiligheid van de cliënt voorop stelt en het vermogen hebt om zelfstandig, oplettend en overtuigend op te treden. Initiatief nemen en een groot gevoel voor empathie gaan bij jou hand in hand. En uiteraard heb je een groot hart voor ouderen!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed. Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 40 (min. € 2.007,97 max. € 2.971,05 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! Je reactie zie ik graag tegemoet, voor zaterdag 6 maart a.s.,via onze Solliciteer direct-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen bel of app mij, Peggy Sanders, dan gerust op 06-10473613 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.

Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectie.