Dichterbij zoekt een

Controller in de Zorg in Gennep

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Als Controller in de zorg ben je verantwoordelijk voor de inrichting, het beheer en toezicht op de uitvoering van de zorgcontrolcyclus binnen het team Zorgadministratie. Klinkt dit als een mooie uitdaging? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

 

Wat ga je doen

Als controller in de zorg ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van processen, het ontwikkelen van indicatoren en financiële parameters. Hier stuur je op met als doel grip hebben op de opbrengsten van de geleverde zorg. Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen en beheren de zorgcontrol cyclus van Dichterbij. Je adviseert de betreffende functionarissen hierover. Verder monitor je de kwaliteit van de zorgadministratie en rapporteer je over de uitkomsten.

Als ervaren controller neem je deel in organisatie brede projecten en mogelijk ga je deze leiden. Kortom een afwisselende en verantwoordelijke functie.

 

Met wie ga je dat doen

De Zorgadministratie is, met negen medewerkers, de spin in het web van het registreren en declareren van de geleverde zorg en het beheren van de zorgcontrol cyclus.

Samen met het team van medewerkers van de Zorgadministratie heb je contact met zowel de interne als de externe klant. Concreet betekent dit dat je contact hebt met collega's, relaties, zorgkantoren en potentiële nieuwe collega's. Samen dragen wij zorg voor een uitstekend niveau van dienstverlening.

 

Waar ga je dat doen

Gennep is je standplaats en je werkt voor de Zorgadministratie, welke onderdeel is van de service organisatie. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, hierin wordt je uiteraard door ons goed gefaciliteerd.

 

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

Dit ben jij

  • Je beschikt over een hbo/academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur een control-opleiding of passende ervaring;
  • Je neemt initiatief en bent een verbinder. Je kunt anderen motiveren en bent in staat collega’s mee te nemen in verandering;
  • Affiniteit met ICT en applicaties;
  • Je bent analytisch en beschikt over een onafhankelijke houding in zowel denken als handelen en samen met jouw collega’s behaal je de gestelde doelen;
  • Je bent in staat belangentegenstellingen te overbruggen, gebruikmakend van jouw inlevingsvermogen, overtuigingskracht, onderhandelings- en adviesvaardigheden.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving of bent bereid deze op te doen.

 

Dit krijg je ervoor terug

  • Per direct een contract voor onbepaalde tijd, voor 32 - 36 uur;
  • Een salaris van minimaal € 3.374,- en maximaal € 4.905,- bruto per maand, conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 60, op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%) van het jaarsalaris;
  • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sport abonnement, weekendjes weg of extra vrije dagen etc.).

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Johan Jansen (Teamleider Zorgadministratie) via telefoonnummer 06-15630068. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

 

Reageren op deze leuke, veelzijdige functie kan via de website van Dichterbij, waar je via de link het sollicitatieformulier invult, voorzien van jouw cv en motivatiebrief; https://www.dichterbij.nl/werken-bij/zorgcontroller-te-gennep