Zorgcentrum La Providence zoekt een

Controller - leidinggevende Planning & Control

Dienstverband

18-24

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Grubbenvorst

Werkvelden

Ouderenzorg

Jouw nieuwe uitdaging ligt hier!

 

 

Controller -

leidinggevende Planning & Control

18-24 uur per week

 

Wij zijn een kleinschalig zelfstandig zorgcentrum, prachtig gelegen in het groen en dichtbij het centrum van Grubbenvorst. Bij La Providence bieden we zorg in een veilige en passende omgeving voor ouderen in een kwetsbare positie die niet meer in staat zijn om thuis te wonen én we ondersteunen inwoners van Grubbenvorst en omgeving om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Dit doen we samen met onze partners in de regio.

Vanuit onze visie “de beste plaats dicht bij (t)huis”, geven wij vorm en inhoud aan het bieden van een fijn leefklimaat binnen een veilige huiselijke omgeving wanneer je op ondersteuning, begeleiding en of behandeling aangewezen bent.

Voor La Providence zijn we op zoek naar een energieke en communicatieve senior (financial) controller, met bij voorkeur ervaring in de (ouderen)zorg.

 

Je plaats in de organisatie

Je ontvangt hiërarchisch leiding van de manager bedrijfsvoering, een nieuwe functie waarvoor gelijktijdig geworven wordt. Je geeft leiding aan en werkt samen met de administratief medewerkers.

 

Je functie

 • Je signaleert risico’s en kansen in de (financiële) bedrijfsvoering en de gevolgen daarvan voor de organisatie en te maken (strategische) keuzes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de planning en control-cyclus en het optimaliseren van de administratieve processen.
 • Je bent de kritische sparringpartner van de directeur-bestuurder en werkt nauw samen met de business controller en het management.  Je adviseert en ondersteunt het management en de bestuurder bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het bedrijfseconomisch beleid.
 • Je bent een gesprekspartner op niveau, onderhoudt interne en externe contacten met voor de organisatie relevante stakeholders en relaties.
 • Je verricht onderzoek, analyseert en verwerkt onderzoeksgegevens tot beleidsinformatie en beleidsvoorstellen op strategisch niveau en doet voorstellen voor implementatie.
 • Je begeleidt het jaarlijkse begrotingstraject en stelt (mede) de neerjarenbegroting op.
 • Je bent projectleider bij of deelnemer aan projecten en veranderingsprocessen met betrekking tot bedrijfseconomisch beleid.
 • De controller neemt deel aan de auditcommissie van de Raad van Toezicht.

 

Profiel:

 • Je hebt kennis van bedrijfskunde/bedrijfseconomie op hbo/academisch niveau, ervaring als financial controller en ervaring met projectmanagement.
 • Je hebt kennis van (veranderingen en ontwikkelingen in) de organisatie, besturing, wet- en regelgeving en financiering in de gezondheidszorg.
 • Je bent in staat om om te gaan met tegengestelde belangen en kan hierin effectief onderhandelen naar diverse gremia.
 • Je bent een stevige en resultaatgerichte persoonlijkheid met uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Samenwerken, initiatief, sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht zijn belangrijke competenties voor deze functies.
 • La Providence is een kleine zelfstandige zorgorganisatie, hierdoor zijn de lijnen kort. Een hands-on-mentaliteit past daarbij, tevens flexibiliteit en goed kunnen prioriteren.
 • Je houdt van zelfstandig werken binnen wettelijke kaders en het strategisch organisatiebeleid en je kunt ook goed samenwerken in een team. Je enthousiasmeert je collega’s om gezamenlijk resultaat te halen. Je stuurt op eigenaarschap en verantwoordelijkheid van de medewerkers.

 

Wat hebben wij je te bieden

Een uitdagende functie binnen een kleinschalige VVT=organisatie, waarbij je de mogelijkheid hebt je werk en tijd optimaal in te richten.

Je ontvangt een passende salariëring conform FWG 65 van minimaal € 3,942,98 en maximaal € 5.939,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Verder gelden de secundaire

arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT met o.a. een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg

en Welzijn, 8% vakantiegeld en 237,4 vakantie-uren per kalenderjaar. Daarnaast bieden wij jou een prettige

werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich

te ontplooien.

 

Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

 

 

Procedure:

Voor vragen: bel of mail Ingrid Backus (directeur-bestuurder) via 06 46621995 of bestuurssecretariaat@laprovidence.nl.

Bij interesse, stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 7 december 2022 naar po@laprovidence.nl.

 De sollicitatiegesprekken worden gepland op 15 en 16 december 2022. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure