Mondriaan zoekt een

Coördinator Opname Doorplaatsing Ontslag (CODO) (Kliniek Volwassenen)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze Kliniek Volwassenen in Maastricht/Heerlen zoeken wij een enthousiaste Coördinator Opname-Doorplaatsing en Ontslag (CODO functionaris) (28-36 uur p.w.). Heb jij veel affiniteit met zorglogistiek en zorgprocessen binnen een complexe en professionele zorginstelling? Ben jij die stevige netwerker, bemiddelaar en teamplayer die wij zoeken? We maken graag kennis met je!

Past deze functie bij jou?
De Kliniek Volwassenen biedt specialistische en intensieve zorg voor patiënten met complexe, ernstige en/of zeldzame psychische aandoeningen, voor wie de basis- of specialistische diagnostiek en/of behandeling in de ggz onvoldoende resultaat heeft geboden of naar verwachting zal bieden. Vaak is er sprake van complexe comorbiditeit van psychische aandoeningen, verslaving of een combinatie met een somatische aandoening.

Om te zorgen dat de in- door- en uitstroom van patiënten goed verloopt, coördineert de CODO alle logistieke processen met betrekking tot de zorgaanspraken van patiënten. Binnen kantoortijden is de CODO het eerste aanspreekpunt voor interne en externe opnamevragen. De CODO is continu met zorgverleners binnen en buiten Mondriaan in contact om te zorgen dat patiënten over een passende plek beschikken in relatie tot hun behandeling. Je hebt in deze rol dan ook geen direct patiëntcontact maar zorgt er op de achtergrond wel voor dat plaatsing op logistiek gebied goed is geregeld voor patiënten.

Als CODO werk je gestructureerd en behoud je altijd het overzicht, ook als het even hectisch of complex wordt. Verder heb je veel affiniteit met administratieve taken, het vastleggen van plaatsingen doe je uiterst nauwkeurig zodat je precies weet waar en wanneer ruimte beschikbaar is of komt. Zelfstandig werken en communiceren op alle niveaus binnen en buiten de organisatie gaat jou uitstekend af: dit doe je op een verbindende manier waarmee je tegenwicht kunt bieden aan collega's (zowel intern als extern). In crisissituaties handel je direct zonder hierbij het overzicht te verliezen.

Dit neem je mee
  • Je beschikt over relevante kennis op hbo niveau (hbo Verpleegkunde, kwalificatieniveau 5/ NLQF-niveau 6, de opleiding SPV óf hbo Social Work, uitstroomprofiel ggz-agoog;
  • Je hebt affiniteit met zorglogistiek en zorgprocessen binnen een complexe en professionele zorginstelling. Dit kun je aantonen met enige jaren werkervaring binnen de ggz;
  • Je hebt kennis van de sociale kaart, relevante wet- en regelgeving, de financieringsstromen binnen de ggz en de werkwijze en processen binnen de ggz;
  • De volgende competenties komen goed van pas in je dagelijkse werkzaamheden als CODO: analytisch vermogen, resultaatgerichtheid, organisatietalent, initiatiefrijk, overtuigingskracht en integriteit.

Wat wij bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor een jaar met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris bedraagt minimaal € 2.607,-- en maximaal € 4.218,-- (FWG 55 - CAO GGZ, kernfunctie CODO functionaris). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda van den Boogaard, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-20368773 of met Youri Cobben, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-43555968.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 20 oktober 2021 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.