De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en Diensten (CoZoDi), Dagbehandeling Piushof, Panningen

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Panningen

Werkvelden

Ouderenzorg

Op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Dan biedt de dagbehandeling je nu deze mogelijkheid!

Ben jij een creatieve Coördinator van Zorg en Diensten, die graag actief bezig is met bezoekers, familie en collega's? Dan is dit de baan voor jou!  Binnen Piushof is een dagbehandeling. Dagbehandeling en dagbesteding vinden zoals de benaming al aangeeft overdag plaats. Met de hulp van dagbehandeling – al dan niet in combinatie met thuiszorg – kunnen de cliënten vaak lang zelfstandig blijven wonen. De bezoekers en de wensen van de bezoekers staan bij ons altijd centraal en voorop. Als team willen we steeds vernieuwend zijn zowel in ons aanbod van activiteiten maar ook in de manier van werken. We werken nauw samen met de verschillende disciplines, daarnaast houden we de landelijke trends en ontwikkelingen goed bij.

Wat ga je doen? 

Als coördinator verzorg je de intake, coördineer je de noodzakelijke zorg, in overleg met de betrokken disciplines, trajectbegeleiding en ben je aanspreekpunt voor de aan jouw toegewezen bezoekers en diens familieleden. Je bent verantwoordelijk voor het starten van het ECD en het opstellen en bijhouden van de zorgplannen en het plannen van de MDO's (multidisciplinaire overleggen).  

De dagbehandeling is gericht op ouderen die nog thuis wonen en ondersteuning nodig hebben om zo lang mogelijk thuis hun zelfstandigheid te behouden. De dagbestedings- en welzijnsactiviteiten worden zodanig uitgevoerd dat zelfredzaamheid en lichaamsfuncties van de bewoner optimaal worden gestimuleerd, rekening houdend met de wensen, psychisch welbevinden en mogelijkheden van de bewoner. Je vertaalt kennis naar woon, leef en zorgvoorzieningen en  stimuleert, motiveert medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers om samen het welzijnsaspect te kunnen dragen, zodat het een gezamenlijkheid is. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur.

Dat je in staat bent tot het uitvoeren van doelgroepgerichte activiteiten voor specifieke kwetsbare groepen cliënten. Voor een optimaal welbevinden dien je vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, om een bijdrage te leveren aan het lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden van de bewoner.

Het team bestaat uit 4 medewerkers die ieder hun eigen kwaliteiten hebben waardoor ze samen een geolied team vormen. Alle voorkomende taken/werkzaamheden worden door alle teamleden gedragen en uitgevoerd.

Je: 

  • bent een gediplomeerd Verzorgende IG (of een diploma dat hieraan gelijkgesteld is)
  • bent in het bezit van certificaat Coördinator van Zorg en Diensten of bereid deze opleiding te gaan volgen
  • bent een goede luisteraar
  • bent een kei in de omgang met bezoekers, familieleden en collega's
  • hebt affiniteit met mensen met dementie en bij voorkeur ervaring op een dagbehandeling

 

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG - Coördinator van Zorg en Diensten, schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal € 2.870,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team, waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 20 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

 Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de mensen bij de Dagbehandeling Piushof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·        eindejaarsuitkering van 8,33%

·        vakantiegeld van 8%

·        aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Zelf ervaren hoe bij de dagbehandeling wordt gewerkt, loop een dagje mee. Neem dan contact op met Karin Ronckers, recruitment medewerker, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.