De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en Diensten, DEM, Hof te Berkel, Horst

Dienstverband

24 - 28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horst

Werkvelden

Ouderenzorg

Geef jij de bewoners van woning 25 van Hof te Berkel een thuisgevoel als Verzorgende IG met coördinerende taken?

Hof te Berkel is een woonwijk in Horst. Het is een dynamische wijk voor jong en oud, grenzend aan het centrum. Hierdoor zijn veel voorzieningen bereikbaar. Hof te Berkel heeft een diversiteit aan woningen en gebouwen en een groen karakter. De Zorggroep heeft groepswoningen voor mensen met dementie gebouwd plus zorgappartementen voor mensen met een fysieke beperking. Ook is er een Gezondheidscentrum waar behandelaren hun diensten aanbieden.

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG ben je als Coördinator van Zorg en Diensten bij Hof te Berkel verantwoordelijk voor de organisatie en continuïteit van de zorg- en dienstverlening aan cliënten met een zorgbehoefte. Je organiseert de zorg op zodanige wijze dat deze effectief, cliëntvriendelijk en efficiënt verloopt. Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Kortom: een baan met volop variatie. 

Wat maakt jou de juiste Coördinator van Zorg en Diensten?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.
Je bent een:

  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende, aangevuld met een opleiding tot Coördinator van Zorg en Diensten. Heb je de opleiding tot Coördinator van Zorg en Diensten niet, dan bieden wij je deze opleiding aan
  • goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal € 2.971,05 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van woning 25 van Hof te Berkel is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Neem contact op met onze recruitmentmedewerker Marije van Delft via werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Voor een overzicht van alle actuele vacatures ga dan naar werkenbijdezorggroep.nl.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden