De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en Diensten, Dementie Groepswoning Piushof B4, Panningen

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Panningen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG die op zoek is naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een enthousiast team in opbouw? Dan is de functie coördinator van Zorg en Diensten bij Piushof B4 in Panningen wellicht iets voor jou!

Aan het Piushof 85 in Panningen heeft De Zorggroep vijf groepswoningen gebouwd. Vier van deze woningen worden bewoond door mensen met dementie. In elke woning verblijven 7 personen. Eén woning is in gebruik door mensen met een fysieke (somatische) aandoening.

Wat ga je doen?

Als coördinator van Zorg en Diensten ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten.

Je:
·         biedt hulp bij de algemene dagelijkse verrichtingen
·         verricht verpleegtechnische handelingen 
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste collega?

Jij bent iemand met een sterke persoonlijkheid die de coördinatie rondom  de bewoners, het behandelteam en het team regelt.

Je bent:
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
· een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende, aangevuld met een opleiding tot coördinator

Wat maakt jou de juiste collega?

Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal € 2.971,05 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract) voor 24-32 uur per week. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners binnen Piushof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·         eindejaarsuitkering van 8,33%

·         vakantiegeld van 8%

·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na- het-werk’-programma.

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Zelf ervaren hoe het binnen dit team werkt? Loop een dag mee. Neem contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor. Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.