De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en Diensten, Dementie, Maasduinen Staete, Nieuw-Bergen (L)

Dienstverband

24 - 32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG die op zoek is naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Dan is de functie coördinator van Zorg en Diensten bij Maasduinen Staete wellicht iets voor jou!

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd en wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan als Coördinator van Zorg en Diensten bij De Zorggroep. In de driehoek tussen Venray, Siebengewald en Boxmeer ligt Maasduinen Staete in de kern van Nieuw-Bergen. De locatie telt ongeveer 110 bewoners: bewoners van zorgappartementen, maar ook bewoners van zogenaamde in-leunwoningen. Daarnaast bieden de vier groepswoningen in Maasduinen Staete een thuis aan bijna dertig mensen met dementie.

Wat ga je doen?
Als Coördinator van Zorg en Diensten ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat jouw cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren.

Je:
· helpt met wassen en aankleden
· verricht verpleegtechnische handelingen
· biedt mentale en emotionele ondersteuning
· samen met de verpleegkundige binnen je team coördineer je de zorg

Wat maakt jou de juiste Coördinator van Zorg en Diensten?
Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het contact met jouw cliënten en vindt het een leuke uitdaging om de coördinerende taken op je te nemen.
 
Je bent:
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
· je bent een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
· het liefst in het bezit van je rijbewijs

Hoe zorgen wij voor jou?
Ga je aan de slag als CoZoDi bij Maasduinen Staete, dan word je ingeschaald in FWG 40 met een salaris van maximaal € 2.971,05 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. 
Interesse in dementie of toch liever aan de slag in de somatiek? In beide sectoren hebben we mogelijkheden. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team van Maasduinen Staete werkt? Loop een dagje mee. Annelies Waasdorp (Medewerker Recruitment) vertelt je graag meer over het werk van Verzorgende IG binnen Maasduinen Staete. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Klik hier voor alle actuele vacatures.

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.