De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en Diensten, NAH, De Witte Steen, Zorg appartement, Venlo

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Geef jij de jonge bewoners met (niet)aangeboren hersenletsel (NAH) een thuisgevoel als Coördinator van Zorg en Diensten? 

De Witte Steen is een moderne woonwijk gelegen in het Auxiliatrixpark in het buitengebied van Venlo. Hier wonen relatief jonge bewoners met beperkingen al of niet ontstaan uit aangeboren hersenletsel. Wij bieden zorg en activiteiten voor deze bewoners, gericht op productief bezig zijn en het zolang mogelijk zelfstandig individueel wonen. Het team van De Witte Steen is op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij je inzetten voor de best mogelijke zorg van onze bewoners? Vind jij het belangrijk om de cliënt in een zo prettig mogelijke woonomgeving te laten verblijven? Zorg jij samen met je collega's voor een fijne en positieve werksfeer? Kun jij goed organiseren, ben jij assertief, creatief, geduldig en nieuwsgierig én heb jij een goed gevoel voor humor? Dan ben jij wellicht de collega waarnaar dit team op zoek is!

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG met de teamrol zorgcoördinator ben je bij De Witte Steen verantwoordelijk voor de organisatie en continuïteit van de zorg- en dienstverlening aan cliënten met een zorgbehoefte. 
Je organiseert de zorg op zodanige wijze dat deze effectief, cliëntvriendelijk en efficiënt verloopt. Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Kortom: een baan met volop variatie. 

Wat maakt jou de juiste Coördinator van Zorg en Diensten?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

Je bent een:
- Gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende, aangevuld met een opleiding tot Coördinator van Zorg en Diensten.
- Goede luisteraar ook als het even niet uitkomt.
- Kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s.

Heb je de opleiding tot Coördinator van Zorg en Diensten niet? Dan bieden wij je deze opleiding aan!

Hoe zorgen wij voor jou? 
Als Coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal € 2971,05 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.   
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week ligt tussen de 28 tot maximaal 32 uur. 
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- eindejaarsuitkering van 8,33%  
- vakantiegeld van 8%  
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.   
 
Direct solliciteren? 

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.  
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).   

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl
Wil je alvast een indruk krijgen van de locatie De Witte Steen, klik dan hier
    
Over De Zorggroep

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.   
    
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.