De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en diensten, Somatiek Amaliahof, Swalmen

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Swalmen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG die op zoek is naar een uitdagende baan met coördinerende taken in een klein gezellig team? Dan is de functie Coördinator van Zorg en Diensten bij Amaliahof in Swalmen wellicht iets voor jou!

Woonzorgcentrum Amaliahof maakt deel uit van een woonwijk voor senioren die aan de rand van Swalmen gevestigd is. Amaliahof bestaat uit twee gebouwen met 38 appartementen voor verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg en 16 aanleunwoningen. Er zijn ook kamers voor mensen met dementie.

Wat ga je doen?

Als coördinator van Zorg en Diensten ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten.

 

Je:
·         biedt hulp bij de algemene dagelijkse verrichtingen
·         verricht verpleegtechnische handelingen 
·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

 

Wat maakt jou de juiste collega?

Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.

 

Je bent:
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
· een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende, aangevuld met een opleiding tot coördinator van zorg en diensten of bereid deze opleiding te volgen

 

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal € 2.971,05 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je per direct van start kunt voor 24 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Amaliahof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·         eindejaarsuitkering van 8,33%

·         vakantiegeld van 8%

·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na- het-werk’-programma.

 

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

 

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team werkt? Neem contact op met onze recruitment medewerker Karin Ronckers, via werkenbij@dezorggroep.nl.

 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

 

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor. Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden