De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en Diensten, Somatiek, Maasduinen Staete, Nieuw-Bergen (L)

Dienstverband

12

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Geef jij de bewoners van Maasduinen Staete een thuisgevoel als Verzorgende IG met coördinerende taken?

Middenin de kern van Bergen ligt Maasduinen Staete een verzorgingshuis. Het natuurgebied ‘De Maasduinen’ ligt vlakbij. Winkelen of een kopje koffie drinken? Je loopt zo het gezellige dorpscentrum in.  Het team van Maasduinen Staete bestaat uit 20 collega’s. Collegiaal, persoonsgericht en stellen het welzijn van de bewoners allemaal voorop. Cliënten waarderen de zorg in Maasduinen met een dikke 8. Maar er is ook werk aan de winkel. De appartementen worden verbouwd naar de nieuwste wensen en behoeften van bewoners en medewerkers. In Bergen staan ze te trappelen om een stel extra handjes van een Verzorgende IG.

Wat ga je doen?

Als coördinator van Zorg en Diensten ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. 

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Maasduinen Staete en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:

·         biedt hulp bij de algemene dagelijkse verrichtingen

·         verricht verpleegtechnische handelingen 

·         begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?

Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

Je bent een:

·         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende, aangevuld met en opleiding tot coördinator van Zorg en Diensten

·         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

·         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verzorgende IG  coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris  van € 2.971,05 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners in Maasduinen Staete is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·         eindejaarsuitkering van 8,33%

·         vakantiegeld van 8%

·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe het team van Maasduinen Staete werkt? Neem contact op met onze recruitmentmedewerker Annelies Waasdorp. Zij vertelt je graag meer over het werk van coördinator van zorg en diensten in Maasduinen Staete. Bel haar op 06-57092944 of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
an jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
p 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.