De Zorggroep zoekt een

Coördinator van Zorg en Diensten, Somatiek team St. Jan Baptist, Swalmen

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Swalmen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een Verzorgende IG die op zoek is naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een enthousiast team? Dan is de functie Coördinator van Zorg en Diensten bij St. Jan Baptist in Swalmen wellicht iets voor jou!

Is een baan in de zorg jou op het lijf geschreven? Werk je graag zelfstandig, ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd en wil je werken in een organisatie die in beweging is en jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan als Coördinator van Zorg en Diensten bij De Zorggroep.

 

Wat ga je doen?
Als Coördinator van Zorg en Diensten ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg- en dienstverlening aan een groep toegewezen bewoners. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat jouw cliënten de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren.

Je:
· helpt met wassen en aankleden
· verricht verpleegtechnische handelingen
· biedt mentale en emotionele ondersteuning
· samen met de verpleegkundige binnen je team coördineer je de zorg

Wat maakt jou de juiste Coördinator van Zorg en Diensten?
Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het contact met jouw cliënten en vind het een leuke uitdaging om de coördinerende taken op je te nemen.
 
Je bent:
· een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
· je bent een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
· gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
· het liefst in het bezit van je rijbewijs
· je bent in het bezit van certificaat Coördinator zorg en diensten

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week, ga je aan de slag als Coordinator van Zorg en Diensen dan word je ingeschaald in FWG 40 met een salaris van maximaal € 2.870,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van St Jan Baptist is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Informatie
Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Karin Ronckers, via mail: werkenbijdezorggroep.nl

 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

 

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.