De Beyart zoekt een

Coördinator Zorg

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij opzoek naar een baan waarbij je de zorgtaken kunt afwisselen met coördinerende en administratieve taken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Als coördinator zorg heb je een afwisselende baan waarbij je dit kunt combineren:


Dit ga je doen

In jouw coördinerende rol stel je zorgleefplannen op voor de aan jou toegewezen bewoners, organiseer en neem je deel aan MDO’s en en coach je jouw collega’s om samen de zorg naar een hoger niveau te tillen. Je bent verantwoordelijk voor het regelen van artsen visite, het contact met de mantelzorgers en wettelijke vertegenwoordigers,  en heb je een signaleringsfunctie en nog veel meer! In aanvulling op deze taken moedigen we pro activiteit en creativiteit aan waarmee je jouw takenpakket verder vorm kunt geven.

Naast je coördinerende taken werk je mee in de zorg voor de bewoners en ondersteun je de bewoners bij het verrichten van ADL-functies. Je biedt psychische en sociale zorg aan bewoners binnen de afdeling en in de huiskamers.

 

Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur een diploma verpleegkunde, niveau 4, maar verzorgende IG met ambitie en aanvullende opleiding komen ook in aanmerking;
  • Ben je verpleegkundige dan verwachten we ook een geldige BIG registratie;
  • Je hebt ervaring met administratieve (zorg)taken zoals omschreven (pré);
  • Je weet hoe je een team kunt motiveren en coachen;
  • Je werkt graag met ouderen en hebt kennis van psychogeriatrie;
  • Je bent bereid en in staat om te werken in een wisselend rooster;
  • Je denkt graag mee over verbeteringen in de zorg en voelt je betrokken bij de bewoners en de organisatie;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren, je ziet wat goed gaat en beter kan en kunt hierop anticiperen.

 

We bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een organisatie waarin medewerkers en bewoners betrokken zijn bij elkaar. We hanteren de CAO VVT en functieschaal 45 voor deze vacature. Wij starten met een overeenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste baan.

 

Sollicitatie

Heb je interesse? We zien je sollicitatie graag tegemoet voor 31 januari. a.s. Je sollicitatie ontvangen we graag via het sollicitatieformulier op onze website. Bij vragen kun je contact opnemen met Stefan Maas, teamleider zorg en transitie via: 06 42 39 90 78 / s.maas@debeyart.nl. 

 

Procedure

Na ontvangst van jouw sollicitatie zullen we zo snel mogelijk je sollicitatie in behandeling nemen en je een schriftelijke of telefonische terugkoppeling geven. De sollicitatiegesprekken voeren wij online op de datums: 19, 20 en 21 januari 2021. We bieden tijdens onze sollicitatieprocedure de mogelijkheid om een dagje mee te lopen op een van de afdelingen. Het navragen van referenties maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Vóór indiensttreding moet een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) worden overlegd.

Bij gelijke geschiktheid zullen interne kandidaten voorrang krijgen in deze procedure.