De Beyart zoekt een

Coördinator Zorg

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Coördinator Zorg

Functieomschrijving

Wij zoeken collega's die ons komen ondersteunen in de functie van:

Coördinator zorg

32-36 uur per week | Maastricht

Ben jij opzoek naar een baan waarbij je de zorgtaken kunt afwisselen met coördinerende en administratieve taken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Als coördinator zorg heb je een afwisselende baan waarbij je dit kunt combineren:


Coördinator

In jouw coördinerende rol stel je zorgleefplannen op voor de aan jou toegewezen bewoners, organiseer en neem je deel aan MDO’s en en coach je jouw collega’s om samen de zorg naar een hoger niveau te tillen. Je bent verantwoordelijk voor het regelen van artsen visite, het contact met de mantelzorgers en wettelijke vertegenwoordigers, en heb je een signaleringsfunctie en nog veel meer! In aanvulling op deze taken moedigen we proactiviteit en creativiteit aan waarmee je jouw takenpakket verder vorm kunt geven.

 

Zorg 

Naast je coördinerende taken werk je mee in de zorg voor de bewoners en ondersteun je de bewoners bij het verrichten van ADL-functies. Je biedt psychische en sociale zorg aan bewoners binnen de afdeling en in de huiskamers.

Functievereisten

Wat breng je mee

  • Bij voorkeur een diploma verpleegkunde, niveau 4, maar verzorgende IG met ambitie en aanvullende opleiding komen ook in aanmerking; ook met kandidaten die beschikken over een MMZ of MDGO opleiding en ervaring hebben in persoonlijke zorgverlening komen we graag in contact;
  • Ben je verpleegkundige dan verwachten we ook een geldige BIG registratie;
  • Je hebt ervaring met administratieve (zorg)taken zoals omschreven (pré);
  • Je weet hoe je een team kunt motiveren en coachen;
  • Je werkt graag met ouderen en hebt kennis van psychogeriatrie;
  • Je bent bereid en in staat om te werken in een wisselend rooster;
  • Je denkt graag mee over verbeteringen in de zorg en voelt je betrokken bij de bewoners en de organisatie;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren, je ziet wat goed gaat en beter kan en kunt hierop anticiperen.

 

We bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een organisatie waarin medewerkers en bewoners betrokken zijn bij elkaar. We hanteren de CAO VVT en functieschaal 45 voor deze vacature. Wij starten met een overeenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste baan.

Heb je interesse? We zien je sollicitatie graag tegemoet. We bieden tijdens onze sollicitatieprocedure de mogelijkheid om een dagje mee te lopen op een van de afdelingen.

 

Sollicitatie

Je sollicitatie ontvangen we graag via het sollicitatieformulier op onze website. Bij vragen kun je contact opnemen met Stefan Maas, teamleider zorg en transitie via: 06 42 39 90 78 / s.maas@debeyart.nl. 

 

Procedure

Na ontvangst van jouw sollicitatie zullen we zo snel mogelijk je sollicitatie in behandeling nemen en je een schriftelijke of telefonische terugkoppeling geven. Het navragen van referenties maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Vóór indiensttreding moet een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) worden overlegd.

Bij gelijke geschiktheid zullen interne kandidaten voorrang krijgen in deze procedure.

 

 

Wie zijn wij?

De Beyart is een uniek Woonzorgcentrum in hartje Maastricht nabij het Vrijthof. Uniek vanuit vele perspectieven: ligging, sfeer, ambiance, de parkachtige omgeving midden in het centrum, het hoge niveau van zorg en dienstverlening en niet in de laatste plaats de statige gebouwen.

De Beyart biedt hier zorg aan ouderen die zich thuis voelen in de speciale sfeer van rust en geborgenheid. De zorg en dienstverlening richt zich op verzorging, verpleging, thuiszorg, welzijn en dagopvang van onze bewoners en cliënten.

Op de afdeling verzorging wonen 60 bewoners met een zorgindicatie, een deel met beginnende pg-problematiek. Overdag verblijft een aantal bewoners op de huiskamer van de afdeling (Het Trefpunt). Op de verpleegunit (psychogeriatrie) wonen 41 bewoners, verdeeld over twee besloten afdelingen die overdag in één van de vier huiskamers verblijven. Je wordt gekoppeld aan één van de teams, maar werkt ook Beyart breed. Er wordt in de Beyart gewerkt in wisselende diensten waarbij een aantal nachtdiensten per maand zijn opgenomen.

Reageer op deze vacature