Sevagram zoekt een

Coördinator Zorg bij Plataan in Heerlen

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Coördinator zorg en welzijn bij Sevagram Heerlen
Ben jij Hbo-verpleegkundige én bijt jij jezelf graag vast in iets nieuws? Dan mag je deze kans zeker niet laten schieten! Locatie Plataan in Heerlen is namelijk op zoek naar een hbo-verpleegkundige die het team van coördinatoren (zorg en welzijn) komt versterken.

Wij zoeken een Coördinator zorg (32-36 uur per week)
Als Coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur maar ook zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel richting medewerkers en studenten en in staat om het team te helpen ontwikkelen binnen Plataan.

Als Coördinator zorg en welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega's binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden.

Jij ziet dit als een kans en een mooie uitdaging om samen het bekende warme thuisgevoel van locatie Plataan. Hierbij kijk jij verder dan de gebruikelijke kaders. Vanuit jouw creatieve en innovatieve vermogen draag jij bij aan het creëren en implementeren van een nieuwe werkwijzen.

Coördinator Plataan
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio's Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; om Zorg met Bezieling. De visie op excellente zorg vind je terug in een van de vier kernwaarden van Sevagram. Het staat uiteraard voor uitstekende (medische) behandeling en zorg. Maar daarnaast ook voor welzijn, waardigheid, bejegening en zingeving. En excellente zorg gaat over samen afspraken maken én deze nakomen. Passend bij de ontwikkelingen binnen de ouderenzorg die vragen om een wendbare en innovatieve organisatie, werkt Sevagram interdisciplinair samen en zijn 'cure' en 'care' nauw met elkaar verbonden.

Sevagram is één van de grotere werkgevers in Zuid-Limburg. Dagelijks zetten zich ruim 2.800 medewerkers en zo'n 1.200 vrijwilligers in voor de zorg én het welzijn van bewoners, revalidanten en gasten. Naast 19 zorgcentra, heeft Sevagram een revalidatiecentrum, twee hospices, thuiszorg en diverse aanleunwoningen. Op al deze locaties bieden medewerkers en vrijwilligers dag in dag uit zorg met bezieling.

Jouw baan als Hbo-verpleegkundige en Coördinator Zorg bij Sevagram!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 32 uur per week;
  • We bieden een open en informele werkplek waar ook gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt;
  • Veel ruimte voor opleidingen, trainingen, cursussen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je bent verzekerd van een goed salaris volgens FWG 50 volgens CAO VVT;
  • Contractmogelijkheden worden in een persoonlijk gesprek met de teammanagers afgestemd;
  • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Wil jij gelijk solliciteren als Coördinator Zorg bij Sevagram in Heerlen?
Als Hbo-verpleegkundige ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Plataan? Dan ontmoeten wij jou graag!

Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Sonja Meessen - Cleven, teammanager vertelt je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.