LEVANTOgroep zoekt een

Coördinator Zorg bij Shelter043

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een gedreven zorgprofessional met een hart voor volwassenen, die door omstandigheden tijdelijk dakloos zijn geworden? LEVANTOgroep biedt een waardevolle kans om als Coördinator Zorg bij Shelter043 voor 16 uur per week aan de slag te gaan. Heb jij het LEV om bij LEVANTOgroep te werken? Solliciteer dan nu!

Dit is jouw werkplek!
Shelter043 is een dag- en nachtopvang voor mensen vanaf 24 jaar, die door een crisissituatie tijdelijk geen woonruimte meer hebben. De opvang biedt een veilige plek om tijdelijk te wonen, eten en slapen. De Coördinator Zorg speelt hierin een belangrijke rol. Hij/zij zorgt binnen het team voor zorginhoudelijke ondersteuning, coacht en begeleidt medewerkers in het algemeen en de persoonlijk begeleiders in het bijzonder. De coördinator zorg draait mee in het team, waardoor het kan voorkomen dat een overleg wordt bijgewoond na kantoortijd. De overige werktijden zijn globaal tijdens kantoortijden. Het betreft een tijdelijke functie van 1 augustus 2024 t/m 1 april 2025 ter vervanging van een collega, die met zwangerschapsverlof is.

Dit is waar jij blij van wordt!
Je zet je in om mensen te ondersteunen zodat ze kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Als Coördinator Zorg bij Shelter043 heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • (zorgihoudelijk) ondersteunen, coachen en begeleiden van medewerkers en team;
 • zorgdragen voor het borgen van krachtgericht werken en het toepassen van de visie over positieve gezondheid;
 • opbouwen en onderhouden van in- en externe contacten;
 • toezien op kwaliteit van en verantwoording over zorg.

Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Dit is wat je van LEVANTOgroep kan verwachten!
We hebben alle tijd voor je en vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, betrokken blijft en jezelf ontwikkelt.

Daarom bieden wij jou:
 • Een brutosalaris volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 8, minimaal € 3.282,- en maximaal € 4.676,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en naast vakantiegeld kom je ook in aanmerking voor een eindejaarsuitkering en als dit aan de orde is ook onregelmatigheidstoeslag.
 • Een goede vergoeding voor woon/werkverkeer: tot 40 km enkele reis óf een volledige vergoeding indien je met het OV reist. En afhankelijk van de functie een thuiswerkvergoeding.
 • Een preventief budget om in te zetten voor jouw vitaliteit (bijv. vergoeding sportabonnement)
 • Het Ontwikkel-Me-Nu: als je sna(c)kt naar iets lekkers. Het opleidings- en trainingsaanbod om een goede bodem te leggen voor je werk.
 • Ontwikkelcoaches die kunnen ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en vormgeven aan een duurzaam en optimaal leerklimaat.
 • Een “World-class workplace”, omdat wij vijf jaar op rij het keurmerk “beste werkgever” hebben gekregen van onze tevreden medewerkers.

Een goed begin is het halve werk en daarom start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma waarbij je de organisatie en je collega’s leert kennen.

Dit is wat onze cliënten van jou nodig hebben!
Een enthousiaste collega met LEV en die nét zo'n hart heeft voor onze cliënten als wij hebben. Dit kenmerkt jou:
 • Je beschikt over een relevante HBO opleiding en diploma (denk hierbij aan HBO-V, MWD, SPH, Social Work).
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met de doelgroep en kennis van de sociale kaart.
 • Ervaring als coach is een pré en je kan snel schakelen in een dynamische omgeving.
 • Je durft zelf de regie te nemen en je kunt je vinden in de Levanto kernwaardes.

Dit is LEVANTOgroep!
Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij.

Dit is hoe je solliciteert!
Wil jij je talenten inzetten voor onze medewerkers en cliënten? Solliciteer dan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/321248

We gaan zo snel mogelijk met geschikte sollicitanten in gesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Franssen-Huisman via 06-46162814 of met HR via 088-7077600. Bezoek ook onze website www.levantogroep.nl voor meer informatie over LEVANTOgroep.