De Zorggroep zoekt een

Coördinator Zorg en Diensten, Dagbehandeling Beukenrode, Venray

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een creatieve Coördinator van Zorg en Diensten, die graag actief bezig is met bezoekers, familie en collega's? Dan is dit de baan voor jou!

Beukenrode is een klein, actief en hecht team. De bezoekers en de wensen van de bezoekers staan bij ons altijd centraal en voorop. Als team willen we steeds vernieuwend zijn zowel in ons aanbod van activiteiten maar ook in de manier van werken. We werken nauw samen met de verschillende disciplines, daarnaast houden we de landelijke trends en ontwikkelingen goed bij.

Vacature kenmerk

Datum indienst

In overleg

Aantal uren per week

20 uur

Type contract

Onbepaalde tijd

Aantal personen

1

Sector

Dementie / Niet Aangeboren Hersenletsel

Gemeente

Venray

Wat ga je doen?
Als coördinator verzorg je de intake, coördineer je de noodzakelijke zorg, in overleg met de betrokken disciplines, trajectbegeleiding en ben je aanspreekpunt voor de aan jouw toegewezen bezoekers en diens familieleden. Je bent verantwoordelijk voor het starten van het ECD en het opstellen en bijhouden van de zorgplannen en het plannen van de MDO's (multidisciplinaire overleggen).

Voor deze doelgroep is het belangrijk dat je ook buiten de bestaande kaders kan en durft te denken en dat je een zeer pro actieve houding hebt. Daarnaast vragen we van alle medewerkers dat je goed solistisch kunt werken maar tegelijk ook collegiaal bent. Omdat we allerlei leuke activiteiten doen met de bezoekers, ben jij sportief en heb je een goede conditie. Daarnaast ben je creatief op alle gebieden.
Je kunt snel denken, handelen en improviseren, je kunt je snel aanpassen aan de snel veranderende zorgvraag van de bezoeker en hierop met het activiteitenaanbod op inspelen. Je bent een echte gangmaker en kan mensen enthousiast maken en motiveren om mee te doen aan de activiteiten. 

Je bent bekend met de ziektebeelden die specifiek zijn voor onze doelgroep en probleemgedrag schrikt je niet af. Ook weet je gezelligheid en sfeer te brengen en onderlinge bezoekers met elkaar te verbinden.
Als klein team proberen we rekening te houden met de roosterwensen maar tijdens ziekte van medewerkers en tijdens de vakantieperiode vragen we van alle medewerkers grote flexibiliteit

Wat maakt jou de juiste Coördinator van Zorg en Diensten?
Binnen dit team is een creatief en flexibel werk- en denkniveau gewenst. Je kunt goed observeren en de vraag achter de vraag naar boven krijgen. Daarnaast kun je goed feedback geven en sta je er eveneens voor open om deze te ontvangen.

Je:

  • bent een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende, aangevuld met een opleiding tot coördinator van zorg en diensten
  • hebt affiniteit met deze doelgroep die bestaat uit mensen met een CVA, Parkinson, etc.
  • hebt kennis van zorg en welzijn en ervaring met bovenstaande ziektebeelden 
  • bent spontaan, empatisch, geduldig en straalt rust uit.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal € 2.971,05 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Wij bieden een contractomvang van gemiddeld 20 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Zelf ervaren hoe de collega's binnen Dagbehandeling Venray werken? Neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Annelies Waasdorp via e-mailadres:  werkenbij@dezorggroep.nl
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
Kijk op de site www.werkenbijdezorggroep.nl  voor een overzicht van alle actuele vacatures.

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.