De Zorggroep zoekt een

Coördinator Zorg en Diensten zorginstelling Venray

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Thuiszorg
Krijg jij energie van coördineren, coachen en zorgverlenen? Ben jij de verbindende factor tussen diverse disciplines en sta jij samen met je collega's voor kwaliteit en verbetering? Dan gaan we graag het gesprek met je aan voor de functie van Coördinator Zorg en Diensten!

Wat ga je doen?
Als Coordinator Zorg en Diensten staan bij jou de bewoners van Blauwververstraat, Vincentiushof, Rooyhof en De Mulder op nummer een.
Iedere werkdag zet jij je in om zorgplannen op te stellen, zorgleefplannen te evalueren, ADL zorg te bieden en de continuïteit van zorg te leveren aan jou bewoners.
Heeft een collega een vraagstuk? Dan kunnen ze altijd bij jou terecht.
Je bent het aanspreekpunt van de families en evalueert de geboden zorg iedere 6 maanden tijdens een multi disciplinair overleg. Je signaleert samen met je collega's de zorgbehoeftes van de bewoners en neemt hierop gepaste acties.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coördinator Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal € 3.159,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. We hebben momenteel verschillende mogelijkheden om als Coördinator Zorg en Diensten aan te slag te gaan binnen de regio Venray. Samen met jou gaan we het gesprek aan om te kijken waar jou interesse liggen en om je in contact te brengen met het team.

Ben je Verpleegkundige en ga je als coördinator zorg en diensten starten dan schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Wat maakt jou de juiste Coordinator Zorg en Diensten?
Een collega die houd van een uitdaging, die out of the box denkt, beschikt over een gezonde dosis humor maar die ook stevig in zijn/ haar schoenen staat en zelf verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Affiniteit, kennis en ervaring met en voor onze doelgroep is wenselijk maar niet noodzakelijk. Natuurlijk heb je een warm zorghart en stel je de mens centraal. Je bent onderdeel van een team dat zorg gaat dragen voor de ontvangst van de cliënten op deze afdeling. Verder ben je een fijne collega die zelfstandig, maar ook in teamverband goed kan functioneren. Een dynamische werkomgeving? Daar krijg jij energie van!

Je bent:
  • bereid om je verder te ontwikkelen
  • bereid vraaggericht te werken
  • in staat tot relativeren en reflecteren
  • flexibel inzetbaar
Verder:
  • ben je in het bezit van het diploma Verzorgende IG aangevuld met een opleiding tot Coördinator van Zorg en Diensten.
  • heb je sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met collega's, bewoners en hun relaties.
Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij regio Venray. Onze recruiters Annelies Waasdorp of Marije van Delft vertellen je graag meer over het werk van een Coordinator van zorg en diensten bij regio Venray en zijn te bereiken via Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl of Marije.van.delft@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.