De Zorggroep zoekt een

Coördinator Zorg en Diensten zorginstellingen Regio Roermond e.o.

Dienstverband

1 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Krijg jij energie van coördineren, coachen en zorgverlenen? Ben jij de verbindende factor tussen diverse disciplines en sta jij samen met je collega's voor kwaliteit en verbetering? Dan gaan we graag het gesprek met je aan voor de functie van Coördinator Zorg en Diensten!

Wat ga je doen?
Als Coördinator Zorg en Diensten staan bij jou de bewoners op nummer een.
Iedere werkdag zet jij je in om zorgplannen op te stellen, zorgleefplannen te evalueren, ADL zorg te bieden en de continuïteit van zorg te leveren aan jou bewoners.
Heeft een collega een vraagstuk? Dan kunnen ze altijd bij jou terecht.
Je bent het aanspreekpunt van de families en evalueert de geboden zorg iedere 6 maanden tijdens een multi disciplinair overleg. Je signaleert samen met je collega's de zorgbehoeftes van de bewoners en neemt hierop gepaste acties.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Coördinator Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een salaris van maximaal
€ 3.159,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. We hebben momenteel verschillende mogelijkheden om als Coördinator Zorg en Diensten aan te slag te gaan binnen de regio's Roermond, Roerdalen en Maasgouw. Samen met jou gaan we het gesprek aan om te kijken waar jou interesse liggen en om je in contact te brengen met het team.

Ben je Verpleegkundige en ga je als coördinator zorg en diensten starten dan schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,3%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Wat maakt jou de juiste Coördinator Zorg en Diensten?
Je houdt van een uitdaging en wil het beste voor jou bewoners.
Je maakt deel uit van een team en samen dragen jullie de verantwoordelijkheid over de zorg van de bewoners.
Je hebt affiniteit met zorgplannen maken en opstellen, artsenvisites lopen en alle gegevens in het zorgplan verwerken. Je staat stevig in je schoenen en gaat een gesprek niet uit de weg.
Je bent pro actief en neemt initiatief, je bent van nature nieuwsgierig aangelegd en je krijgt er energie van om je kennis up to date te houden.

Je bent:
  • Bereidt om je verder te ontwikkelen
  • iemand die vraaggericht werkt
  • een kei in relativeren en reflecteren
Verder:
  • ben je in het bezit van het diploma Verzorgende IG aangevuld met een opleiding tot Coördinator van Zorg en Diensten (of bereidt deze opleiding te volgen) of een gediplomeerde Verpleegkundige met BIG registratie.
  • beschik je over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met collega's, bewoners en hun relaties.

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij regio Roermond, Roerdalen of Maasgouw. Onze recruiters Evelien Smeets & Karin Ronckers vertellen je graag meer over het werk van een Coördinator van zorg en diensten. Wij zijn te bereiken via evelien.smeets@dezorggroep.nl of karin.ronckers@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.