Sevagram zoekt een

Coördinator Zorg en Welzijn (28-32 uur) nieuw Valkenheim

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij hbo-verpleegkundige én bijt jij jezelf graag vast in iets nieuws? Dan mag je deze kans zeker niet laten schieten! Locatie Valkenheim in Valkenburg is namelijk op zoek naar een hbo-verpleegkundige die het team van coördinatoren (zorg en welzijn) komt versterken. Als coördinator zorg en welzijn binnen Valkenheim mag jij vanaf het eerste moment meedenken en mee vormgeven aan “ een nieuw Valkenheim”. Daar vertellen we je graag meer over!

Hoe zorgen wij voor jou?

  • Een goed salaris conform CAO VVT, maximaal €3818,87 bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je komt te werken in een prettige, nieuwe werkomgeving met ervaren enthousiaste en gemotiveerde collega’s
  • Een baan waarin jij ruimte krijgt om mee te denken en mee vorm te geven
  • Wij garanderen jou een baan waarin écht geen enkele dag hetzelfde is
  • Een structurele baan voor 28-32 uur per week (uren in overleg)
  • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering

Dit vragen wij van jou:

  • Je bent gediplomeerd hbo-verpleegkundige en BIG-geregistreerd
  • Jij voelt je thuis binnen een omgeving waar nog weinig vaste kaders zijn. Sterker nog; jij helpt ze graag mee vorm te geven!
  • Als coördinator zorg en welzijn werk jij voornamelijk de weeks en overdag, maar ben jij ook bereid om sporadisch in avonden te werken en rouleer je mee in de weekenden met de andere coördinatoren uit de regio

Jouw nieuwe werkplek

Locatie Valkenheim ontkwam afgelopen zomer niet aan de overstromingen. De locatie is ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Gelukkig vonden de bewoners snel een nieuwe plek. 

Afgelopen maart opende de nieuwbouw haar deuren en konden onze bewoners en medewerkers gefaseerd terug naar hun geliefde, nieuwe Valkenheim! Tegelijkertijd wordt er namelijk ruimte gemaakt voor de bouw van moderne zorgpaviljoens, op de plek waar het water een half jaar geleden hard toesloeg. Nog een half jaar en dan kunnen ook hier bewoners en collega’s weer genieten van werken en wonen in Valkenburg. Als coördinator zorg en welzijn start jij direct mee op in Valkenburg.

Wat ga jij doen als Coördinator Zorg en Welzijn binnen Valkenheim?

Als coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur en zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel en bent in staat om het team te helpen ontwikkelen binnen een nieuw Valkenheim.

In maart start een deel van de zorg terug op in Valkenburg. De planning is om komende zomer weer volledig terug te zijn in Valkenburg en te kunnen genieten van één nieuw Valkenheim. Het eerste gedeelte van de nieuwbouw staat, maar het pad dat de teams hier samen verder gaan bewandelen moet nog verder worden uitgestippeld. Jij ziet dit als een kans en een mooie uitdaging om samen het bekende warme thuisgevoel van locatie Valkenheim in een nieuw jasje te steken. Hierbij kijk jij verder dan de gebruikelijke kaders. Vanuit jouw creatieve en innovatieve vermogen draag jij bij aan het creëren en implementeren van een nieuwe visie. Jij ondersteunt bij het vormen van nieuwe teams en denkt mee over een nieuwe manier van werken.

Als coördinator zorg en welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Je bent een echte verbinder in alle opzichten, durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken, want jij wilt net als ons blijven ontwikkelen en innoveren. Jij durft positie in te nemen en duidelijke kaders te geven aan je team. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook heel goed in staat is om zelfstandig en vanuit je rol te werken, gevraagd of ongevraagd.

Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!

Wil jij als hbo-verpleegkundige hét verschil maken voor onze bewoners in Valkenheim? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als coördinator zorg en welzijn in Valkenburg? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Francis en Nicole, Teammanagers locatie Valkenheim, vertellen je graag meer over deze mooie uitdaging! 

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.