Sevagram zoekt een

Coördinator zorg en welzijn (uren per week in overleg)

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Wij zoeken als aanvulling op ons team binnen Elfershof een enthousiaste:

Coördinator Zorg en Welzijn met coachende kwaliteiten

Als Coördinator Zorg en Welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Je bent een echte verbinder in alle opzichten, durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken. Je bent daarbij niet bang bent om vooraan te staan en weet goed waar je over praat.

Omdat je in deze functie ook uitgebreid te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. De zorg voor en aan mensen met een psychiatrische problematiek in combinatie met onbegrepen gedrag vraagt veel van je intuïtieve, creatieve en innovatieve vermogen. Je ziet het als een oprechte uitdaging om steeds af te stemmen op de wensen en behoeften van onze bewoners én je collega’s en zoekt hierbij steeds naar mogelijkheden in communicatie, verbaal of non-verbaal. Jij bent naast de mbo-verpleegkundige het eerste aanspreekpunt voor vragen over zorg of processen en helpt je collega’s op weg. In voorkomende situaties durf je echter ook positie te nemen en duidelijke kaders te geven waarbij het doel altijd is om je collega sterker te maken en te ondersteunen om werkzaamheden zelf op te pakken. Met jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen is een constructieve samenwerking met collega’s voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook heel goed in staat is om zelfstandig en vanuit je rol te werken, gevraagd of ongevraagd. Jij bent daarbij de vraagbaak en sparringpartner van de teammanagers om zo samen het primaire zorgproces steeds verder te optimaliseren.

Past Elfershof bij jou? 
Elfershof biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid. Binnen Elfershof wonen mensen met psychiatrische problematiek, voor wie het wonen in een kleine groep duidelijk meerwaarde heeft. Lichamelijke zorg wordt binnen deze locatie zoveel mogelijk verleend ‘met de handen op de rug’. 

Zo maak jij het verschil!

 • Jij bent hbo-geschoold binnen de zorg of welzijnssector (Social Work, hbo-v etc.) met ervaring binnen de psychiatrie;
 • Jij bent iemand waar het team, de locatie en de bewoners op kunnen rekenen en vertrouwen;
 • De begrippen daadkracht, enthousiasme en betrouwbaarheid  zijn jou op het lijf geschreven;
 • Jij bent in staat om anderen te motiveren en vanuit een positieve instelling in beweging te krijgen;
 • Je hebt de nodige kennis en ervaring in huis op het gebied van processen binnen de zorg en kunt je nieuwe processen snel eigen maken;
 • Je nieuwsgierigheid maakt dat jij jezelf wil blijven ontwikkelen.

Waar kun jij op rekenen?

 • Je krijgt de ruimte om uit te blinken in je kunnen en het voortouw te nemen;
 • Een open en informele werkplek waar gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt;
 • Ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 50;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Sonja Abicht (+31618467375) en/of Ria Hermans (+31612761875), teammanagers zorg, je graag te woord.

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.