Sevagram zoekt een

Coördinator Zorg en Welzijn bij Campagne in Maastricht

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Coördinator Zorg en Welzijn - 28 tot 36 uur
Als coördinator zorg en welzijn ben je niet alleen coach of regisseur maar ook zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel richting medewerkers en studenten en in staat om het team te helpen ontwikkelen binnen Sevagram.

Op welke locatie in Maastricht ga je aan de slag?
Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met groepen van 17 bewoners, verdeeld over 2 aan elkaar geschakelde huiskamers die daardoor de geborgenheid bieden van een kleinere woongroep. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten. Dit laat precies zien hoe een grote locatie, knus kan zijn!

En verder?
De zorg voor mensen met een dementie, en soms ook onbegrepen gedrag, maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Campagne investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. En jij ziet dit echt als een uitdaging!

Jouw rol binnen Sevagram
Als coördinator zorg en welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Om deze functie goed te kunnen vervullen herken jij je in het volgende profiel:
  • In het bezit van jouw HBO-V diploma.
  • Enkele jaren ervaring in de zorg.

Daarnaast zie jij dit als een mooie uitdaging om samen het bekende warme THUIS-gevoel helemaal tot zijn recht te laten komen. Hierbij kijk jij verder dan de gebruikelijke kaders. Vanuit jouw creatieve en innovatieve vermogen draag jij bij aan het creëren en implementeren van een nieuwe werkwijzen.

Wat verdien je bij Sevagram?
Als medewerker verdien je natuurlijk een fijne werkplek, goede werksfeer, goede werk-privé balans en een leuke baan dicht bij huis. Maar er is meer … Bij Sevagram volgen we de CAO VVT 2022-2023. Die collectieve arbeidsovereenkomst VVT vullen we voor je aan met andere voor jou interessante zaken, namelijk:
  • Zijn we overtuigd? Dan bieden we jou een vast contract, met een x-aantal uren (parttime of fulltime) waar jij je prettig bij voelt!
  • Salaris volgens FWG 50 cao VVT (€3.025,82 – €4.061,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) ingeschaald op basis van je ervaring.
  • 237,4 verlofuren (op basis van een fulltime dienstverband) voor een goede werk/privé balans
  • We zijn een grote organisatie, hierdoor hebben we voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden.
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen, meerkeuze arbeidsvoorwaarden en nog veel meer!

De CAO VVT 2022-2023 inzien? CHECK HIER

Zijn we een match?

Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter: Meline Schepers via: meline.schepers@sevagram.nl of 06 42 19 20 24.
We snappen dat het spannend is om te solliciteren, daarom mag je ons van te voren altijd bellen/appen/mailen als je vragen hebt of nog twijfelt!

Tot snel in Maastricht!