Sevagram zoekt een

Coördinator Zorg en Welzijn bij Fonterhof

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg
Coördinator Zorg en Welzijn - 28 tot 32 uur
Als coördinator zorg en welzijn ben je niet alleen coach of regisseur maar ook zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel richting medewerkers en studenten en in staat om het team te helpen ontwikkelen binnen Sevagram.

Jouw nieuwe werkplek bij Fonterhof
Je komt te werken op onze locatie Fonterhof in Berg en Terblijt. Deze locatie in het prachtige Heuvelland kun je het beste beschrijven als: kleinschalig, huiselijk, en er heerst een gezellige dorpse sfeer! Fonterhof heeft altijd het karakter gehad van een verzorgingshuis, maar we gaan steeds meer richting een verpleeghuis. Fonterhof biedt zorg aan bewoners met een lichte vorm van dementie of een lichamelijke beperking. Daarnaast werk je bij Sevagram binnen een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Jouw baan als coördinator zorg en welzijn
Als coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur en zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel en bent in staat om het team verder te helpen ontwikkelen. Uitgangspunt hierbij is altijd, kwaliteit van leven voor onze bewoners. We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen. En dat kan met jou als coördinator zorg en welzijn.

Jij bent de spil in het primaire zorgproces en word blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Je bent een echte verbinder in alle opzichten, durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken. Je bent daarbij niet bang om collega’s een spiegel voor te houden en aan te spreken. Je weet goed waar je over praat en weet hierdoor groepen in beweging te krijgen.

Jij bent aanspreekpunt voor vragen over zorg of (werk)processen en helpt je collega’s op weg. In voorkomende situaties durf je echter ook positie te nemen en duidelijke kaders te geven waarbij het doel altijd is om je collega sterker te maken en te ondersteunen om werkzaamheden zelf op te pakken. Met jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen ben jij in staat om casussen te analyseren en te begeleiden. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook heel goed in staat is om zelfstandig en vanuit je rol te werken. Jij bent daarbij de vraagbaak en sparringpartner van de teammanagers om zo samen het primaire zorgproces steeds verder te optimaliseren. Om deze functie goed te kunnen vervullen herken jij je in het volgende profiel:
  • In het bezit van jouw Mbo of Hbo-V diploma
  • Enkele jaren ervaring als verpleegkundige

Daarnaast zie jij dit als een mooie uitdaging om samen het bekende warme THUIS-gevoel helemaal tot zijn recht te laten komen. Hierbij kijk jij verder dan de gebruikelijke kaders. Vanuit jouw creatieve en innovatieve vermogen draag jij bij aan het creëren en implementeren van een nieuwe werkwijzen.

Zijn we een match?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Pien) via 06-18465315 of een mailtje naar pien.wassen@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in!