Sevagram zoekt een

Coördinator zorg en welzijn binnen nieuw Valkenheim in Valkenburg

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Herken jij jezelf in de woorden “procesverbeteraar, coach en regisseur” en zie jij het als een uitdaging om structuur en stabiliteit aan te brengen binnen de nieuwe afdelingen? Ga dan de uitdaging aan als Coördinator Zorg en Welzijn binnen nieuw Valkenheim.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als coördinator zorg en welzijn ga jij aan de slag binnen locatie Valkenheim in hartje Valkenburg. Je komt terecht binnen een gemixt team van “ervaren valkenheim-collega’s” en nieuwe collega’s. Onze locatie ontkwam in de zomer van 2021 niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners en medewerkers werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Ondertussen werd er gebouwd aan een nieuw thuis en inmiddels is de nieuwbouw volledig geopend en kunnen bewoners en collega’s weer genieten van werken en wonen in Valkenheim. Er kan weer verder gebouwd worden aan toekomst ouderenzorg (zorgdragen voor bewoners met een dementieel beeld) . Hier hebben we jouw expertise en inzet bij nodig!

Alvast een indruk krijgen van de locatie? Klik dan hier voor meer informatie en een digitale rondleiding door de nieuwbouw!

Jouw baan als coördinator zorg en welzijn binnen Valkenheim in Valkenburg
Als coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur en procesverbeteraar. Dat is de kern. Je bent dé spil in het primaire zorgproces, staat “met je voeten in de klei” en krijgt veel energie van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks directe zorg. Jij bent een echte verbinder in alle opzichten en durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s.

Als echt rolmodel ben je in staat om het team mee te helpen ontwikkelen naar de volgende fase binnen het nieuwe Valkenheim. Samen met de (nieuwe) teams bouwen we weer aan het bekende warme thuisgevoel van locatie Valkenheim. Jij weet vanuit jouw coachende rol en ervaring met projectmatig werken processen verder vorm te geven en mee aan te sturen. Je kijkt hierbij verder dan de gebruikelijke kaders. Omdat je al ervaring hebt met het analyseren van knelpunten en beschikt over de nodige creativiteit weet jij voor iedere uitdaging de juiste mensen bij elkaar te brengen en passende interventies in te zetten. Jij durft positie in te nemen en duidelijke kaders te geven aan je team. Dit zorgt ervoor dat jij je goed staande weet te houden binnen een dynamische omgeving als Valkenheim. Zo creëer je structuur en zorg je voor stabiliteit en rust op de afdelingen.

Welk salaris verdien je als coördinator zorg en welzijn bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze hbo-functie ontvang jij een salaris van €2.949,59- €4.061,27 bruto per maand op basis van 36 uur
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren op jaarbasis
  • Als coördinator zorg en welzijn werk jij voornamelijk van maandag tot en met vrijdag overdag, maar ben jij ook bereid om sporadisch in avonden te werken en rouleer je mee in de weekenden met de andere coördinatoren uit de regio
  • Het gaat om een tijdelijke uitdaging voor een periode van tenminste 6 maanden. Contracturen zijn bespreekbaar en zullen in overleg worden bepaald

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Valkenheim in Valkenburg?
Beschik jij over een hbo-diploma (bij voorkeur binnen de zorgsector) en herken jij je helemaal in deze vacature? Solliciteer dan op deze tijdelijke uitdaging. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 0628495851 dan spreken wij je snel!
Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.