Sevagram zoekt een

Coördinator zorg en welzijn binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Dat de ontwikkeling van zorgmedewerkers in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar een coördinerende functie wilt zetten!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij komt te werken binnen locatie Oosterbeemd in hartje Valkenburg. Hier wonen bewoners met een somatische zorgvraag. Je gaat aan de slag in een team met ervaren en enthousiaste vaste collega’s, waarvan twee andere coördinatoren zorg en welzijn. In deze vaste baan krijg jij de ruimte om mee te denken en mee vorm te geven aan veranderingen in de zorg. Een nieuwe manier van werken, een nieuwe manier van zorgen, die ons in staat stellen om de allerbeste zorg te verlenen; nu en in de toekomst!

Op onze eigen facebookpagina krijg je alvast een eerste indruk van onze gezellige locatie

Jouw baan als coördinator zorg en welzijn binnen Oosterbeemd in Valkenburg
Als coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur en zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel en bent in staat om onze teams verder te helpen ontwikkelen binnen een huis dat in beweging is. Uitgangspunt hierbij is altijd, kwaliteit van leven voor onze bewoners. We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen. En dat kan met jou als coördinator zorg en welzijn.

Als coördinator zorg en welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Je bent een echte verbinder in alle opzichten, durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken. Je bent daarbij niet bang om collega’s een spiegel voor te houden en duidelijke kaders te geven. Jij bent aanspreekpunt voor vragen over zorg of (werk)processen en helpt je collega’s op weg. Met jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen ben jij in staat om casussen te analyseren en te begeleiden. Jij bent de vraagbaak en sparringpartner van de teammanagers om zo samen het primaire zorgproces steeds verder te optimaliseren.

Welk salaris verdien je als coördinator zorg en welzijn bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022 - 2023.
  • In deze hbo-functie ontvang jij een salaris van €2.717,16 - €3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur. Vanaf maart 2023 is dit €2.949,59- €4.061,27.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren op jaarbasis
  • Als coördinator zorg en welzijn werk je tussen maandag en vrijdag. Contracturen in overleg waarbij de voorkeur uit gaat naar minimaal 28 uur
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie (parttime of fulltime) waarbij direct een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden behoort!

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature in Valkenburg?
Beschik jij over een relevant hbo diploma (bijvoorbeeld HBOV-V, SPH, social work of toegepaste psychologie) en herken jij je helemaal in deze vacature? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Om te reageren kun je klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 0628495851.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met een van de teammanagers, Ivo (0651326106) of Sander (0639083823).

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.