Sevagram zoekt een

Coördinator Zorg en Welzijn Langedael in Vaals

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Vaals

Werkvelden

Ouderenzorg
Coördinator Zorg en Welzijn Langedael in Vaals
Dat de ontwikkeling van zorgmedewerkers in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar een coördinerende functie wilt zetten. Word jij onze nieuwe collega?

Aan de slag in Langedael
Locatie Langedael in hartje Vaals is een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Recent heeft de locatie een grote renovatie ondervonden. De locatie heeft hierdoor een eigentijds karakter gekregen, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend.

Binnen Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie heeft een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend. Onze medewerkers voelen zich net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving. Het samen gevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Daar staan wij voor!

Al een beetje sfeer proeven? Bekijk dan eens onze facebookpagina van Langedael.

Jouw baan als coördinator zorg en welzijn
Als coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur en zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel en bent in staat om het team verder te helpen ontwikkelen binnen onze PG afdeling. Uitgangspunt hierbij is altijd, kwaliteit van leven voor onze bewoners. We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen. En dat kan met jou als coördinator zorg en welzijn.

Als coördinator zorg en welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Je bent een echte verbinder in alle opzichten, durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken. Je bent daarbij niet bang om collega’s een spiegel voor te houden en aan te spreken. Je weet goed waar je over praat en weet hierdoor groepen in beweging te krijgen.

Jij bent aanspreekpunt voor vragen over zorg of (werk)processen en helpt je collega’s op weg. In voorkomende situaties durf je echter ook positie te nemen en duidelijke kaders te geven waarbij het doel altijd is om je collega sterker te maken en te ondersteunen om werkzaamheden zelf op te pakken. Met jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen ben jij in staat om casussen te analyseren en te begeleiden. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook heel goed in staat is om zelfstandig en vanuit je rol te werken. Jij bent daarbij de vraagbaak en sparringpartner van de teammanagers om zo samen het primaire zorgproces steeds verder te optimaliseren.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die minimaal een relevante hbo-opleiding heeft afgerond (bijvoorbeeld HBO-V, Social work, toegepaste psychologie). Daarnaast heb jij affiniteit met de ouderenzorg, vindt het inspirerend om een team te coachen, om processen te begeleiden en zorgvraagstukken te analyseren en te ondersteunen. Je herkent jezelf in de begrippen daadkrachtig, inlevingsvermogen, tactvol en oplossingsgericht en bent in staat om midden in het zorgproces te staan en vanuit een eigen persoonlijke zorgvisie een voorbeeld voor anderen te zijn.

Wil jij solliciteren op deze baan binnen Langedael in Vaals?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een WhatsApp bericht sturen naar Christel (Recruiter) op 06-21409137.
Let op: voor deze vacature is het van belang dat je bij je CV ook een motivatiebrief toevoegt.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan ook gerust contact op!
Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!