Sevagram zoekt een

Coördinator zorg & welzijn locatie Plataan afdeling cardiologie in Heerlen

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Altijd willen werken in een dynamische functie binnen revalidatiezorg? Grijp nu je kans!

Voor jou:

  • Goed salaris tot maximaal €3818,87 bruto per maand;
  • Je komt terecht in een gevarieerd team, waarbij sprake is van een open cultuur, collega’s die op elkaar kunnen bouwen en met elkaar meedenken;
  • Uitdagende en afwisselende functie;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Uren zijn in overleg;
  • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering.

Van jou:

  • Je bent gediplomeerd HBO-verpleegkundige;
  • Jij bent bekwaam in het verrichten van verpleegtechnische handelingen;
  • Jij hebt een flexibele en proactieve houding waardoor je net dat stapje extra zet voor onze revalidanten;
  • Jij bent in het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze nog te behalen;
  • Werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem.

Jouw koers

Als coördinator zorg & welzijn binnen de locatie Plataan in Heerlen sta je sterk in je schoenen en heb je al ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in staat om een individu of een team te coachen op gedrag en samenwerking en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Je gaat weerstanden niet uit de weg, maar inventariseert deze en weet op een natuurlijke manier deze om te buigen. Je bent in staat om knopen door te hakken, ook tijdens crisissituaties. Je bent dan ook een kartrekker en je beschikt over een helikopterview.

Wat ga jij doen als coördinator zorg & welzijn?

Als coördinator zorg & welzijn werk je in een dynamische functie waarin alle facetten van het verpleegkundig vak aan bod komen en je samen met je teammanager aan de slag gaat met het optimaliseren van het revalidatieproces in de breedste zin van het woord. Samen met de andere coördinatoren vorm je ook een team dat vooruitstrevend is en actief meedenkt over revalidatie, innovatie en de toekomst van de GRZ.

Je bent als coördinator zorg en welzijn een verbinder als het aankomt op multidisciplinair werken binnen de revalidatie, en beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent je niet alleen sterk bewust van je eigen verantwoordelijkheden maar legt deze ook duidelijk op de juiste plek binnen het team. Je bent in staat om je flexibel op te stellen, en het bedenken van ad hoc oplossingen zie je als een uitdaging. Je krijgt energie als jouw team goed loopt en groei doormaakt. Verbetertrajecten ontwikkelen binnen jouw verpleegkundig vak en deze daadwerkelijk implementeren op de afdeling geven jou energie.

Waar ga jij werken?

Jij komt te werken bij Sevagram locatie Plataan in Heerlen. Alles binnen Plataan is erop gericht revalidanten op een verantwoorde manier zo snel mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren. Op de afdeling cardiologie revalideren cliënten die eerderen waren opgenomen op de afdeling cardiologie in het ziekenhuis. De revalidanten krijgen hier een zorgprogramma op maat. Plataan werkt hiervoor nauw samen met de medisch specialist van het ziekenhuis. Verder kom je terecht in een gedreven team met een goede en open communicatie, in een actieve omgeving met de teammanager als sparringpartner.

Pak het moment!

Wil jij als coördinator zorg en welzijn hét verschil maken voor onze revalidanten? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als coördinator zorg en welzijn in Heerlen? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Heb je eerst wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? Joze Huijnen, Teammanager zorg binnen locatie Plataan, vertelt je graag meer!

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld