Daelzicht zoekt een

Coördinerend Begeleider (Gehandicaptenzorg)

Dienstverband

28 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Jouw baan is afwisseling ten top! Als Coördinerend begeleider bij Daelzicht verzorg en begeleid je cliënten, maar werk je ook op kantoor, zet je de lijnen uit en ben je teamcoördinator en coach voor je collega’s. En dat kan ook nog eens bij al onze doelgroepen: van licht verstandelijk tot ernstig meervoudig beperkte mensen. Jouw doel? Het stimuleren van de cliënt. Dit doe je door het opstellen van het ondersteuningsplan en door het netwerk van de cliënt hierin te betrekken.

Voor onze locaties hebben wij geregeld vacatures voor een kundige:

Coördinerend begeleider (Gehandicaptenzorg)
28-32 uur p.w., op een locatie in regio Westelijke Mijnstreek, Midden-Limburg of Noord-Limburg. 


Zo ziet jouw baan eruit

Jij coördineert de werkzaamheden van het team én verzorgt en begeleidt samen met je collega’s de tien tot vijftien cliënten in jouw groep. Het kan zijn dat je je dienst start met het bieden van dagbesteding, waarna je op kantoor in kaart brengt welke informele en formele contacten een cliënt heeft en hoe je die bij de cliënt kunt betrekken. En daarna heb je bijvoorbeeld nog een gesprek met een familielid van een cliënt.

In overleg met de gedragsdeskundige stel je de ondersteuningsplannen voor de cliënten op. Op basis hiervan zet je de lijnen voor het team uit én controleer je of jouw collega’s deze opvolgen. Je staat dus zowel naast als boven je collega’s. Gaat iets niet volgens plan? Dan spreek je de betreffende collega aan en kijk je samen hoe het anders kan. Verder speel jij als coördinerend begeleider een belangrijke rol in het familieberaad. Jij bent het eerste aanspreekpunt van deze familievertegenwoordigers en coördineert de bijeenkomsten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 50 in de Cao Gehandicaptenzorg tussen € 2.899,- en € 4.140,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Afhankelijk van je ervaring een jaarcontract of direct een vast contract voor 28-32 uur per week.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Communicatief ben jij heel sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je je eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je:

  • Je beschikt over minimaal een relevant bachelor diploma van een Hbo-opleiding, zoals SPH of Social Work.
  • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een verstandelijke beperking.
  • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie als Daelzicht.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Reageren kan via de button ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij:

Regio Westelijke Mijnstreek: Sven Dekkers, Recruiter, via 0611129439 of per e-mail op sven.dekkers@daelzicht.nl
Regio Midden- en Noord-Limburg: Frank Dullens, Recruiter, via 0611179029of per e-mail frank.dullens@daelzicht.nl

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.