Daelzicht zoekt een

Coördinerend begeleider Gehandicaptenzorg

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging waarin je coördinerende en uitvoerende kwaliteiten kunt combineren? Ben jij in je element als je onze cliënten helpt om in een fijne, duidelijke en daarmee veilige omgeving stappen te maken richting meer zelfstandigheid? Dan past deze vacature vast bij jou!

Voor onze locatie het Hof van Heel in Heel (regio Roermond) hebben wij een vacature voor de functie:

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg 

32 uur per week, Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als coördinerend begeleider ga jij aan de slag met het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ben je bezig met:

 • Vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief en creatief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
 • Coachen van het team, zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn.
 • Het voortdurend mede verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep.

Locatieprofiel

Je gaat aan de slag op de prachtige locatie Hof van Heel. Hier heb je vast al eens mooie beelden van voorbij zien komen (zo niet, kijk eens op: https://www.daelzicht.nl/wonen/hof-van-heel !). Het Hof van Heel is een woon-/zorggebouw met 51 appartementen. Naast de 51 appartementen zijn er vijf gezellige centrale woonkamers, waar cliënten en begeleiding kunnen samenkomen.

De bewoners waar jij coördinerend begeleider van wordt zijn (jong) volwassenen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Ze wonen zoveel mogelijk zelfstandig, de individuele mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. De bewoners trekken zich terug als ze daar behoefte aan hebben, maar zoeken elkaar ook op voor gezelligheid of om samen te eten. Allen hebben op hun eigen manier behoefte aan de nabijheid en de begeleiding van de medewerkers van Daelzicht. Daarop inspelen is één van jouw krachten.

Op deze locatie is er volop dynamiek en wordt samengewerkt met een betrokken sociaal netwerk van de cliënten. De “supportvisie” is leidend voor de begeleiding.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 50 tussen € 2.728,- en € 3.894,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een vast contract in de functie van coördinerend begeleider voor 32 uur per week.
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je inleven in en het aanvoelen van een ander is voor jou als een tweede natuur. In gesprekken stem jij je manier van spreken gemakkelijk af op de situatie. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de goede manier over te brengen. Dit én het feit dat je soepel schakelt in je aandacht voor wat er op enig moment toe doet, maakt jou ook tot een goede coach voor je collega’s. Verder heb je:

 • Een relevant diploma, minimaal associate degree of bachelor van een HBO-opleiding, zoals Social Work op SPH.
 • Inzicht in en bij voorkeur ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een licht verstandelijke beperking.
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg.
 • Ervaring in een coördinerende functie en in het coachen van collega’s.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor het sollicitatiegesprek zouden wij waarderen als je ons verrast met een creatieve presentatie waarin jij jezelf voorstelt en je visie op zorg presenteert. Voor meer informatie kun je terecht bij Alfons Lormans, leidinggevende zorg via 0627474131. Meer weten over de procedure? Bel Frank Dullens, recruiter, via 0611179029.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.