Daelzicht zoekt een

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg in Heel

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heel Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als coördinerend begeleider binnen de gehandicaptenzorg? En voel jij je in het bijzonder gemotiveerd door de doelgroep ouder wordende cliënten met (uitgedoofd) moeilijk verstaanbaar gedrag? Heb jij een hbo-diploma en wil jij aan de slag in een functie waarbij geen dag hetzelfde is? Zet jij graag de lijnen uit en heb jij van nature oog voor de samenwerking tussen jouw collega’s en de cliënten met hun netwerk? Dan is dit de functie voor jou! 

Voor de locatie Violenhof 6 op ons terrein in Heel (Midden-Limburg) hebben wij een vacature voor: 

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg (fulltime) 

36 uur per week, Heel 

Zo ziet jouw baan eruit 

Als coördinerend begeleider ga jij samen de gedragskundige en de persoonlijk begeleider aan de slag met o.a. het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus van de cliënten op Violenhof 6. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ben je bezig met: 

 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie. 
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen. 
 • We zijn een team in ontwikkeling en op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat, goed kan coachen en ook de uitvoering van uitgezette lijnen oppakt. 
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep. 

Locatieprofiel 

Violenhof 6 bestaat uit 9 ouder wordende cliënten die naast hun matige verstandelijke beperking ook bijkomende ziektebeelden hebben (psychiatrisch/ autisme) en onvoorspelbaar gedrag. De begeleiding is vooral gericht op veiligheid, duidelijkheid, en voorspelbaarheid (allemaal hetzelfde doen en uitstralen). Daarnaast is huiselijkheid en sfeer (uitstapjes/lekker eten) een belangrijke factor waar deze bewoners blij van worden. 

Dit bieden wij 

 • Een salaris volgens inschaling FWG 50 tussen € 2.986,- en € 4.264- bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Een vast contract voor 36 uur per week in de functie van coördinerend begeleider.  
 • Je werkt 50% mee in de zorg (waarvan 1 weekend per maand) en hebt 50% coördinerende taken.  
 • Opleidingen en coaching om optimaal je werk te kunnen verrichten. 

Herken jij jezelf hierin? 

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden goed aan. Communicatief ben jij sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je het eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je: 

 • Een relevant diploma, minimaal op HBO-niveau, zoals SPH of Social Work. 
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een matige verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische ziektebeelden. 
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg. 
 • Ervaring in een coördinerende functie en in het coachen van collega’s. 

Dit is Daelzicht 

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s! 

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Toni Kroon, Manager Zorg via 06-29455126. 

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.