Stichting Pergamijn zoekt een

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg EMB, Guldendreef in Herkenbosch

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Herkenbosch

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg EMB, 28-36 uur, Guldendreef in Herkenbosch

Wat ga je doen?
De coördinerend begeleider is een vaste en constante factor in de organisatie-eenheid (OE), is de schakel tussen de teammanager, gedragsdeskundige (regiebehandelaar) en het team in het kader van de cliënt en diens context en levert een waardevolle bijdrage aan het binden en boeien van (nieuwe) medewerkers. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team en begeleidt, coacht en ondersteunt collega’s bij de uitvoer van hun werkzaamheden en werkt zelf mee in de zorg en begeleiding. Je geeft het goede voorbeeld, intervenieert en hakt knopen door in ingewikkelde/spannende situaties, hebt inzicht in teamprocessen en coacht collega’s in taakvolwassenheid, zelfinzicht en -reflectie.

Als coördinerend begeleider ben je inzetbaar binnen jouw organisatie-eenheid.

Wat bieden we jou?

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg: FWG 50; (min. €3.046,- max. €4.349,- o.b.v. 36 uur) en een interessante werkkostenregeling (voordelen bij de aanschaf van een telefoon, tablet of fiets, sportclub,…)
 • Lees hier meer over de CAO Gehandicaptenzorg: CAO Gehandicaptenzorg 2021-2024 | Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (vgn.nl)
 • 144 verlofuren en 57 uren balansverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband (36 uur)
 • Vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, kerstgeschenk en attentie Dag van de Zorg.
 • Intentie tot vast dienstverband.

En verder vinden we het belangrijk:
 • Dat je een goede werk-/privébalans vindt. We spreken samen af hoeveel uur je werkt en wanneer we je inroosteren
 • Dat je je als professional kunt blijven ontwikkelen en groeien in je werk. Daarom geven we veel aandacht aan scholing (onder meer via een online leerplatform) en heb je bij Pergamijn mogelijkheden om zelf je carrière pad uit te stippelen
 • Dat er een fijne werksfeer is dankzij teambuilding, personeelsvereniging, kerstevent voor personeel en meer

Jouw profiel
 • Jij hebt minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Jij hebt ervaring in aansturen en coachen van medewerkers, coördineren en organiseren.
 • Jij hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie
 • Jij hebt ervaring in het bevorderen van sociaal en lichamelijk functioneren
 • Jij bent ervaren in het verder ontwikkelen van jouw eigen professionaliteit als ook het verder professionaliseren van jouw team en de geleverde zorg.

Over Pergamijn
Pergamijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking vanuit hun eigen vraag en behoefte. Zo zelfstandig als mogelijk, zo beschermd als nodig. Terrein Pepinusbrug in Echt is een beschermende woonomgeving met specialistische zorg en behandeling voor mensen met (hoog)complexe ondersteuningsvragen. Op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg biedt Pergamijn zorg- en woonconcepten in de wijk voor mensen met (complexe) ondersteuningsvragen. In partnerschap met het netwerk rondom de cliënt maken we voor hem of haar van elke dag een goede dag. Dit doen we professioneel, positief en met passie voor onze bijzondere doelgroepen!

Waar ga je werken?
Guldendreef is een woning voor de doelgroep senioren en ernstig meervoudig beperkt. Deze cliënten hebben een duidelijke verpleeg/verzorgingsbehoefte, ondersteuningsvraag in de communicatie en begeleiding nodig in de structurering van hun dag. We bieden zinvolle daginvulling vanuit de methodiek ‘ervaar het maar’.

De kracht van Guldendreef is de diversiteit van doelgroepen, dit maakt het werken op Guldendreef uitdagend en veelzijdig. Iedere woning heeft zijn eigen kernteam, rekening houdend met kennis, kunde en affiniteit passende bij de specifieke woning. Echter vragen we ook flexibiliteit in de samenwerking tussen de verschillende teams.

Enthousiast? Solliciteer snel!
Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan met motivatie en cv. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met teammanager Ilona Wessels via telefoonnummer 06-14886707.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?
Bel of app dan met recruiter Justin 06-14957174 of Anja: 06-51322015

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Een Verklaring Omtrent Gedrag en screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.