Daelzicht zoekt een

Coördinerend begeleider Gehandicaptenzorg EMB/(Z)EVB

Dienstverband

28 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Heb jij een hbo-diploma minimaal op niveau associate degree en ben jij iemand die houdt van de afwisseling tussen het verlenen van zorg en het uitzetten van de zorginhoudelijke lijnen? Weet jij jouw communicatieve vaardigheden in te zetten om met alle betrokkenen rondom de cliënt te schakelen? Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om de cliënt, ondanks het ouder worden, toch in zijn kracht te zetten en te werken vanuit eigen regie en autonomie? Goed nieuws, want dan heb jij je droombaan misschien wel gevonden!

Voor onze woongroep Huybheide 5-6 op ons terrein Savelberg in Koningslust hebben wij een vacature voor:

Coördinerend Begeleider (EMB – (Z)EVB)

28-36 uur per week, Koningslust (Noord-Limburg)

Zo ziet jouw baan eruit

Als coördinerend begeleider ga jij je o.a. bezig houden met het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ga je aan de slag met:

 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
 • Coachen van het team zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn. Vanuit persoonlijk leiderschap weet jij te enthousiasmeren.
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig (ongeveer 50/50) mee te draaien op de woongroep. Ook tijdens deze meewerkuren blijft jouw coachende en coördinerende rol van belang.

Locatieprofiel

Binnen Huybheide 5-6 worden zowel cliënten met een EMB als cliënten met een (Z)EVB ondersteund. Er is sprake van eventuele co morbide problematiek zoals ASS (autisme spectrum stoornis) of PDD-NOS. Daarnaast is er bij cliënten vaak sprake van epilepsie of sensorische prikkelverwerkingsproblematiek. De cliënten hebben een belevingsgerichte zorgvraag. Dit wil zeggen dat zij voornamelijk op sensatieniveau de wereld om zich heen ervaren (in het moment). Cliënten worden consequent en op respectvolle wijze begeleid met een voor hen herkenbare en vertrouwde interactie.

Dit bieden wij

 • Een ontzettend leuke en afwisselende baan.
 • Een salaris conform inschaling volgens de CAO gehandicaptenzorg in FWG 50 tussen € 2.728- en € 3.894,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een vast contract voor 28-36 uur per week in de functie van coördinerend begeleider (contracturen in overleg).
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten (voornamelijk sensatieniveau), en ook hun familieleden goed aan. In je communicatie ben je een verbinder met een heldere boodschap. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus de juiste toon te vinden. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Een van jouw talenten is dat je ook (afdeling) overstijgend wilt en kunt redeneren. Verder heb je:

 • Een relevant hbo- diploma, minimaal associate degree Social Work of vergelijkbaar.
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een verstandelijke beperking.
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Alfons Lormans, manager zorg via 0627474131. Meer weten over de procedure? Bel of mail Frank Dullens, recruiter,  via 0611179029 of frank.dullens@daelzicht.nl 

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg worden ingepland

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.