Daelzicht zoekt een

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg (EVB+ / MVB+)

Dienstverband

28-36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Koningslust Sevenum Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij in een coördinerende, organiserende en coachende rol aan de slag in de gehandicaptenzorg, én daarnaast directe verbinding houden met de cliënten? En dat het liefste met een groep cliënten met uiteenlopende hulpvragen? En dat in een omgeving waarbij geen dag saai is, maar 1 ding nooit verandert, namelijk dat wij ‘hard en met hart’ gaan voor de best mogelijke zorg en begeleiding voor onze cliënten? Dan past deze vacature bij jou!

Voor onze locatie Koningserf 12 in Koningslust hebben wij een vacature voor:

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg (EVB+ / MVB+)
28-36 uur p.w., vast contract, FWG50


Zo ziet jouw baan eruit

Als coördinerend begeleider ga jij aan de slag met o.a. het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus van de cliënten. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ben je bezig met:

 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
 • Coachen van het team, zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn.
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep.

Locatieprofiel 

Koningserf 12 is een woonvoorziening voor 6 cliënten die intensieve zorg nodig hebben op ons terrein in Koningslust. Onze cliënten functioneren op (zeer) ernstig tot matig verstandelijk beperkt niveau. Daarnaast is er sprake van een (zeer) lage sociaal-emotionele ontwikkeling en bijkomende gedragsproblematiek. Hierbij kun je denken aan autisme, automutilatie, verbale en fysieke agressie en prikkelverwerkingsproblematiek. Op ons mooie terrein vind je naast de woonlocaties ook de medische dienst en diverse mogelijkheden voor dagbesteding. Onze cliënten maken dan ook gebruik van deze dagbesteding op het terrein.

Binnen team Koningserf 12 zijn wij bezig met de opbouw van een nieuw team. Naast het doel om te kijken naar de client, willen we binnen Koningserf 12 ook kijken naar de medewerker. Door te zorgen dat die aandacht in juiste balans is, kunnen wij de zorg bieden die we voor ogen hebben. Lijkt het je leuk om daar mee vorm aan te geven en daar vanuit de coördinerende rol collega's in te coachen, dan is dit de juiste uitdaging voor je.

Daarnaast hebben we binnen het team volop aandacht voor de expertiseontwikkeling met mogelijkheden tot scholing. We willen immers allemaal steeds beter worden in ons vak, en iedere dag weer betere zorg bieden aan de cliënten op deze woongroep. Wij zijn dan ook op zoek naar een collega die met hetzelfde enthousiasme en de juiste spirit wil bijdragen aan de kwaliteit van zorg op deze woongroep.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 50 tussen € 2.728, - en € 3.894, - bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een vast contract voor 28-36 uur per week in de functie van coördinerend begeleider.
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal je werk te kunnen verrichten.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt van nature een empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, hun familieleden en collega’s goed aan, en communiceert gemakkelijk met gevoel voor de situatie. Je vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende taken, en pakt je organiserende, coördinerende, coachende en meewerkende rol met een overtuigend enthousiasme. Verder heb je:

 • Een relevant diploma, minimaal op Hbo-niveau, zoals SPH of Social Work.
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek binnen deze locaties.
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg.
 • Ervaring in een coördinerende functie en in het coachen van collega’s.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, Heb je inhoudelijke vragen over de functie/ locatie? Bel dan gerust met Projectleider Zorg, Erik van den Ekker 06-15857831. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sven Dekkers, Recruiter, via 06-11129439.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.