Daelzicht zoekt een

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg (Ouderen)

Dienstverband

28-32 uur p.w.

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Koningslust Sevenum Venlo Swolgen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg (Ouderen)

Wil jij graag de uitdaging aangaan als coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg bij Daelzicht? Een veelzijdige functie waarin jij het verschil kan maken voor de cliënten, je collega’s en waarin jij regisseert en coördineert op basis van de ondersteuningsplannen? Wil jij een functie op hbo-niveau, direct een vast contract en vind je het leuk om naast je coördinerende taken ook voor een deel mee te draaien op de woongroep? Lees dan verder!

Voor onze locatie Huybheide 3-4 op ons instellingsterrein in Koningslust hebben wij een vacature voor:

Coördinerend Begeleider Gehandicaptenzorg (Ouderen)
28-32 uur p.w., vast contract (FWG 50)

Zo ziet jouw baan eruit

Als coördinerend begeleider ga jij aan de slag met o.a. het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ben je bezig met:

 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
 • Coachen van het team, zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn.
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep.
   

Locatieprofiel 

Deze locatie is gelegen op ons terrein Savelberg in Koningslust. Op dit terrein vind je woonlocaties voor onze diverse doelgroepen en verschillende faciliteiten voor dagbesteding en de medische dienst. Huybheide 3-4 is een woongroep voor onze ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende beperkingen zoals syndroomproblematiek, visusproblemen, auditieve problemen, dementie, epilepsie, medische problematiek en problematiek als gevolg van een algehele veroudering. De cliënten zijn veelal rolstoelafhankelijk. Gedragsproblematiek komt ook voor, wat vaak gepaard gaat met dementie. Het streven is dat cliënten die op Huybheide 3-4 wonen, niet meer zullen verhuizen maar blijven tot de laatste levensfase. We bieden dan ook palliatieve zorg. 
 

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 50 tussen € 2.728,- en € 3.984,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een vast contract in de functie van coördinerend begeleider (contracturen in overleg tussen 28 en 32 uur).
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
   

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden goed aan. Communicatief ben jij sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je het eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je:

 • Een relevant diploma, minimaal bachelor van een HBO-opleiding, zoals SPH of Social Work.
 • Je bent een rustig en stabiel iemand die stevig in je schoenen staat, waar een team en de cliënten op kunnen bouwen.
 • Je bent creatief en doortastend en zoekt, naast de begeleiding, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënten.
 • Ook heb je aantoonbaar affiniteit / ervaring met de taken en competenties die wij verwachten van de coördinerend begeleider.
 • Ben jij al Begeleider binnen Daelzicht en zie je dit als de ideale doorgroeimogelijkheid, solliciteer dan gerust.
   

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!
 

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Sven Dekkers, recruiter, via 0611129439.

Gesprekken worden in overleg gepland.
 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.