Daelzicht zoekt een

Coördinerend begeleider Leyenbroekerweg (LVB+)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Sittard Geleen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als Coördinerend begeleider binnen Daelzicht?  

Voor locatie Leyenbroekerweg, zijn wij op zoek naar: 

Coördinerend Begeleider (LVB+)
36 uur per week, FWG50 

Zo ziet jouw baan eruit 

Als coördinerend begeleider ga jij aan de slag met o.a. het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ben je bezig met: 

 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie. 
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen. 
 • Coachen van het team, zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn. 
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep. 

Locatieprofiel 
De Leyenbroekerweg in Sittard is een bijzondere en sfeervolle woonlocatie met individuele appartementen, waar 16 cliënten wonen met een matig tot lichte verstandelijke beperking. Op deze locatie wordt 24 uurs zorg geboden. De cliënten kunnen gebruik maken van hun individuele appartement en van de gezamenlijke woonruimte. Aan de Leyenbroekerweg te Sittard woont een jongere groep cliënten met LVB +, matig tot hoog niveau met gedragsproblematieken, te denken aan hechtingsstoornis, ASS-problematiek. Specifieke kennis/ ervaring in het werken met de doelgroep LVB+ en hun bijkomend gedrag is een pre.

Dit bieden wij 

 • Een salaris conform inschaling FWG 50 tussen € 3.046,- en € 4.349,- bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Een vast contract voor 32 uur per week in de functie van coördinerend begeleider
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster. 
 • Een interessant pakket aan opleidingen en trainingen, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. 
 • Uiteraard ontvang je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de lease-a-bike regeling, korting op je zorgverzekering én voordelig sporten. 

Herken jij jezelf hierin? 

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden goed aan. Communicatief ben jij sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je het eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je: 

 • Een relevant diploma, minimaal op HBO -niveau, zoals SPH of Social Work. 
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een matig verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische ziektebeelden. 
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg. 
 • Ervaring in een coördinerende functie en in het coachen van collega’s. 

Dit is Daelzicht 
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.  

Belangstelling en solliciteren  
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Robin Meijers, Coördinerend begeleider, via 06-29419380. Vragen over de procedure? Stuur dan een e-mail naar: sollicitatie@daelzicht.nl.


Solliciteren kan t/m zondag 4 augustus. De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.  
Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid