Philadelphia zoekt een

(Coördinerend) Begeleider nieuwe locatie De Kloostertuin Heerlen

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de nieuw te openen locatie ''woonbegeleiding de kloostertuin'' in Heerlen zoeken wij meerdere nieuwe collega's waaronder een (Coördinerend) Begeleider voor 24 tot 32 uur per week.

Zie jij het als een uitdaging om mee te bouwen aan het succes van een nieuwe locatie? En voel jij je prettig in een nieuwe omgeving waar je de ruimte krijgt om te pionieren? Dan ben jij wellicht een van onze nieuwe collega's op woonbegeleiding de Kloostertuin in Heerlen!

In juli opent onze splinternieuwe locatie de Kloostertuin in Heerlen! Deze locatie biedt zorg en begeleiding aan 2 verschillende doelgroepen. Enerzijds cliënten die ondersteuning nodig hebben op zowel emotioneel vlak als ADL. Anderzijds mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met een psychische/psychiatrische problematiek. De hulpvragen van de cliënten zijn zeer uiteen lopend. De voorziening is van alle gemakken voorzien om het woon en werkplezier zo optimaal mogelijk te maken. De studio's zijn verdeeld over 2 grote vleugels de noord en zuid vleugel. Binnen de zuidvleugel hebben bewoners zelf de mogelijkheid om onder begeleiding zelfstandig te wonen. Iedereen krijgt zijn eigen studio. Er zijn 6 huiskamers, waar gezellig samen komen en de mogelijkheid tot samen eten centraal staan. In totaal komen er 35 mensen te wonen.

Per 1 juli zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor de volgende functies;
  • Coördinerend begeleider (mbo niveau 4 binnen zorg & welzijn)
  • Begeleider (mbo 3 of 4 binnen zorg & welzijn)
  • Kookhulp (affiniteit met de doelgroep)
Je krijgt de ruimte om samen met je collega's te pionieren en door middel van zelforganisatie, liefde, lef en meesterschap vorm te geven. Pak deze ruimte en daag jezelf uit om het beste uit jezelf te halen. En vergeet daarbij niet om plezier te maken samen met je collega's!
Tijdens het inwerktraject zal er aandacht zijn om kennis te maken met de bewoners en hun ouders/belangenbehartigers en je nieuwe collega's. Ook zal er een training zijn die je op weg gaat helpen in de zorgvisie die we op de Kloostertuin gebruiken.

Over jou
Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Je biedt nabijheid, structuur en ondersteuning bij het dagelijks programma van de cliënten. Je denkt in mogelijkheden, biedt vanuit de hulpvraag begeleiding. Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes en je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden. Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Wil jij onze cliënten helpen om het beste uit zichzelf te halen? Ben jij een nieuwsgierige en een betrokken professional en spreekt het bovenstaande je aan? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

We zijn benieuwd hoe jij jouw talenten kunt inzetten op onze locatie!

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1873 en maximaal € 3154 (FWG 25/35/40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
  • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
  • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.
Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk voor 30 juni. Het vacaturenummer is 2091.
Heb je nog vragen? Bel dan met Myriam Leenders, locatie manager, op telefoonnummer 06 - 11 05 60 86.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.