Daelzicht zoekt een

Coördinerend begeleider (Ouderen / Kessel)

Dienstverband

28 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Koningslust Sevenum Venlo Swolgen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Jouw baan is afwisseling ten top! Als Coördinerend begeleider bij Daelzicht verzorg en begeleid je cliënten, maar werk je ook op kantoor, zet je de lijnen uit en ben je teamcoördinator en coach voor je collega’s. Jouw doel? Het stimuleren van het behoud van vaardigheden en zorgen dat bijkomende ondersteuningvragen adequaat voor de cliënt worden opgepakt. Dit doe je door het opstellen van het ondersteuningsplan en door het netwerk van de cliënt hierin te betrekken.

Wij zijn voor locatie Binnenweg 6-8 in Kessel op zoek naar een nieuwe collega voor de vacature:

Coördinerend begeleider Gehandicaptenzorg (Ouderen / Kessel)
28-36 uur, vast contract, FWG50

Wat ga je doen?

Als coördinerend begeleider ga jij aan de slag met het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ben je bezig met:

 • Vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief en creatief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen. Coachen van het team, zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn.
 • Het voortdurend mede verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep.

Locatieprofiel

Op onze locatie in Kessel bieden we ondersteuning aan ouderen met een licht tot matige meervoudige beperking. Wonen en dagbesteding is hier samengebracht onder één dak van zorgcomplex ‘de Merwijck’ in het centrum van Kessel.

De locatie bestaat uit 2  woongroepen voor 6 cliënten van 44 tot 88 jaar. In de begeleiding ligt de nadruk op gemak en comfort. Wij bieden onze bewoners een vertrouwde en rustige woonomgeving aan, waarbij de verzorging en begeleiding zijn afgestemd op hun behoeften.  Onze doelgroep vereist van begeleiding een respectvolle houding waarbij voortdurend een evenwicht gezocht dient te worden tussen zelfredzaamheid en het overnemen van zorg en verzorging. Het accent binnen deze woonvorm ligt op wonen, zorg en de aangepaste dagbesteding die in de directe omgeving geboden wordt.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 50 tussen € 2.728,- en € 3.894,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een vast contract in de functie van coördinerend begeleider voor 28-36 uur per week (contracturen in overleg).
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je inleven in en het aanvoelen van een ander is voor jou als een tweede natuur. In gesprekken stem jij je manier van spreken gemakkelijk af op de situatie. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de goede manier over te brengen. Dit én het feit dat je soepel schakelt in je aandacht voor wat er op enig moment toe doet, maakt jou ook tot een goede coach voor je collega’s. Verder heb je:

 • Een relevant diploma, minimaal associate degree of bachelor van een HBO-opleiding, zoals Social Work of SPH.
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van de ouder wordende doelgroep. Affiniteit met verpleegtechnische handelingen en palliatieve zorg is een pré.
 • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg.
 • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
 • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen nachten).

Ben jij werkzaam in de ouderenzorg en wil je de stap maken naar de gehandicaptenzorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

 Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie over deze vacature kun je tot contact opnemen met Nico Marcelis, leidinggevende zorg, via 0622872990.

Liever (eerst) een recruiter spreken? Bel dan Yvonne van Bezel-van Vugt via 0615265372.

Zowel de sollicitatiegesprekken als de startdatum zullen in onderling overleg plaatsvinden.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.