Daelzicht zoekt een

Coördinerend begeleider 't Raayke (Kind en Jeugd)

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Koningslust Sevenum Venlo Swolgen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg

Wil jij aan de slag met de doelgroep Kind, Jeugd en Gezin binnen de Gehandicaptenzorg?

Zoek jij werk in een dynamische omgeving, die continu aan verandering onderhevig is en waar er een beroep gedaan wordt op je vermogen om de cliënt, netwerk en het team te ondersteunen in de vertaling naar zorg en begeleiding, lees dan verder!

Voor onze locatie ‘t Raayke in Tienray zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de vacature:

Coördinerend Begeleider Kind en Jeugd
28 uur, Tienray
 

Zo ziet jouw baan eruit 

Als coördinerend begeleider ga jij je o.a. bezig houden met het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Als coördinerend begeleider help je deze doelgroep door klein te kijken, in te spelen op de SEO (sociaal-emotionele ontwikkeling) en belevingswereld van de jonge cliënt en pas je sensopatisch spel toe. Daarnaast ga je aan de slag met:

 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
 • Coachen van het team zo dat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn.
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep.
 • Je hebt kennis van de verschillende doelgroepen met hun eigen specifieke zorg en begeleidingsaspecten. Zoals het werken vanuit SEO en/of visie LVB.

In de toekomst zou de locatie aangepast kunnen worden, i.v.m. bijvoorbeeld samenwerking met andere zorgaanbieders en het ontwikkelen van diverse initiatieven. Hierin kun jij een rol spelen!
 

Locatieprofiel

De locatie het Raayke, maakt onderdeel uit van Kind, Jeugd en Gezin en is gelegen in Tienray. ‘t Raayke biedt wonen aan voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met zowel ernstige als licht verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme en hechting. De locatie is verdeeld in vijf woongroepen en een dagbestedingsgroep. Met een klein team van betrokken professionals biedt 't Raayke veiligheid, stabiliteit, structuur en rust in het leven van de kinderen.  Het uitgangspunt in de begeleiding van de kinderen is dat gedrag een vorm van communicatie is. Door samenspel en observatie, wordt het kind ondersteund in zijn/ haar ontwikkeling. ‘t Raayke is dan ook de ideale werkplek voor jou, wanneer je aan de slag wilt in een combinatie tussen gehandicaptenzorg en jeugdzorg.


Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 50 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 2.728,- en € 3.894,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een vast dienstverband op basis van 28 uur per week als Coördinerend Begeleider, hierbij hoort een proeftijd van 2 maanden.
 • Flexibele werktijden, veelal overdag.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
   

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden, goed aan. Communicatief en ben jij heel sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je je eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je:

 • Je beschikt over minimaal een relevant bachelor diploma van een Hbo-opleiding, zoals SPH of Social Work.
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een verstandelijke beperking.
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie als Daelzicht.
 • SKJ-registratie is verplicht.
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden.
 • Jouw manier van het coachen van collega’s in je team kenmerkt zich door het spiegelen en vergroten van zelfinzicht bij de ander, zodat zij vanuit daar verder groeien als professional.
   

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!
 

Belangstelling en solliciteren

Interesse? Solliciteer via de knop "Solliciteer naar deze functie" tot en met 14 augustus 2022.

Nieuwsgierig? Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Carmen Verbakel (leidinggevende zorg) via telefoonnummer 0646077851. Voor vragen rondom de procedure kun je contact op nemen met Sven Dekkers, Recruiter, via 0611129439.

Gesprekken worden in overleg gepland.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.