Daelzicht zoekt een

Coördinerend Begeleider (ouderen/MVB) Tulpenhof 11-12 in Heel

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg en heb jij affiniteit met ouderen? Heb jij een hbo-diploma en ben jij iemand die houdt van de afwisseling tussen het verlenen van zorg en het uitzetten van de zorginhoudelijke lijnen? Weet jij jouw communicatieve vaardigheden in te zetten om met alle betrokkenen rondom de cliënt te schakelen? Ga jij innovatief te werk en durf jij initiatief te nemen. Dan past deze vacature bij jou!

Voor onze woongroep Tulpenhof 11-12 op ons terrein in Heel zoeken wij op korte termijn een enthousiaste nieuwe collega voor de vacature:

Coördinerend Begeleider (MVB)
28-32 uur per week, Heel

Zo ziet jouw baan eruit
Als coördinerend begeleider ga jij je o.a. bezig houden met het coördineren en regisseren van de ondersteuningsplancyclus. Je voert samen met de gedragsdeskundige en/of arts, de regie over het ondersteuningsproces en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met het team op jouw locatie. Daarnaast ga je aan de slag met:

 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliënt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
 • Coachen van het team zo dat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn. Vanuit persoonlijk leiderschap weet jij te enthousiasmeren.
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg, je durft hierin initiatief te nemen en gaat innovatief te werk. Dit doe je o.a. door ook regelmatig mee te draaien op de woongroep.

Locatieprofiel
Tulpenhof 11-12 bestaat uit 2 woongroepen van elk 9 oudere cliënten. Naast een verstandelijke beperking is er sprake van beperkingen die voortkomen uit onder andere neurologische en lichamelijke aandoeningen en syndroomproblematieken. De begeleiding van de cliënten van Tulpenhof varieert van toezicht houden op tot stimuleren en helpen, en het geheel of gedeeltelijk overnemen van de zorg. Er komt veel verzorging voor. Ondersteuning is gericht op leren omgaan met geleidelijke achteruitgang met behoud van vaardigheden. Tulpenhof ligt op het mooie nieuwbouwterrein in Heel, waar de omgeving volledig is aangepast op de wensen en behoeftes van onze cliënten.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling volgens de CAO gehandicaptenzorg in FWG 50 tussen € 2.501,- en € 3.738,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van coördinerend begeleider.
  • Een vast contract voor 28-32 uur per week (contracturen in overleg).
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?
Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden goed aan. Communicatief ben jij sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Je werkt doortastend en accuraat. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je het eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je:

 • Een relevant diploma, minimaal bachelor van een Hbo-opleiding, zoals SPH, HBO-V of Social Work.
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een verstandelijke beperking en een neus voor innovatie.
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ tot en met 19 september 2021. Voor meer informatie kun je terecht bij Marcel Engelen, leidinggevende zorg, via 06-53393993.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.