Philadelphia zoekt een

(Coördinerend) Begeleiders voor nieuwe locatie de Parelhof Heerlen

Dienstverband

18 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor de Parelhof in Heerlen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers voor 18 tot 32 uur (of uren in overleg) in de volgende functies:
  • Coördinerend begeleider (mbo niveau 4 binnen zorg & welzijn)
  • Verpleegkundige
Zie jij het als een uitdaging om mee te bouwen aan het succes van een nieuwe locatie? En voel jij je prettig in een nieuwe omgeving waar je de ruimte krijgt om te pionieren? Dan ben jij wellicht een van onze nieuwe collega's op de Parelhof in Heerlen!

Over de Parelhof
In oktober 2022 zijn de deuren geopend van onze splinternieuwe locatie de Parelhof in Heerlen! De Parelhof is een woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB -> begeleid zelfstandig wonen), verstandelijke beperking (VB -> begeleid wonen) en ouderen met een intensievere zorgvraag (intensief begeleid wonen). Daarnaast hebben zij te kampen met andere problematieken zoals autisme, lichte gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematieken.

De Parelhof bestaat uit 14 studio's en 46 appartementen, verdeeld over vijf woonlagen (souterrain, begane grond en drie verdiepingen). In totaal hebben we 8 woonkamers verdeeld over de 5 verdiepingen. Op de begane grond wordt door Werk & Begeleiding dagbesteding gerealiseerd waar zowel interne als externe bewoners aan kunnen deelnemen.
Iedere bewoner heeft een eigen studio of appartement. De Parelhof is een levensloop bestendige locatie waar bewoners kunnen blijven wonen als ze ouder worden en meer of andere zorg nodig hebben.

Onze bewoners populatie is zeer divers. De jongste bewoner is begin 20 en de oudste bewoner is eind 80. Wij vinden iedere bewoner uniek en kijken graag naar de mogelijkheden, kwaliteiten en talenten van de bewoner. Begeleiding richt zich o.a. op het bieden van structuur, sturing in de sociale omgang en vergroten van zelfstandigheid bij bewoners.

Jouw werkplek
Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de bewoners helpt om de wereld om hen heen te begrijpen en het beste uit zichzelf te halen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere bewoner net even wat anders. De mensen die dagelijks bezig zijn met het leveren van goede zorg en ondersteuning weten wat de bewoner nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia krijgen juist zij door zelforganiserend te werken de ruimte en het mandaat om dat zo individueel en goed mogelijk te doen. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en schakelen we snel op ontwikkelingen in de zorg en maatschappij.

Over jou
Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen en denkt in mogelijkheden. Je kunt de bewoners individueel en als groep begeleiden en houdt daarbij rekening met ieders wensen en behoeften. Je werkt in een team, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Dit vraagt van jou een goede communicatie, flexibiliteit, eenduidigheid en afstemming met je collega's. Tevens heb je affiniteit met bewoners die een intensieve zorgvraag hebben, waarbij diverse verpleegtechnische handelingen worden uitgevoerd.

Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond-, weekend-, slaap- en nachtdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de bewoner. Je komt te werken in een vast team op een vaste verdieping waarbij van jou verwacht wordt dat als het nodig is je inzetbaar bent op alle verdiepingen en in alle diensten.
We zijn benieuwd hoe jij jouw talenten kunt inzetten op onze locatie!

Dit krijg je van ons
Dit werk vraagt veel van je. En dus is het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij zorgen daarom voor:
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.110 en maximaal € 3.154 (FWG 35/40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
  • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
  • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Geef aan welke functie volgens jou bij jou past en waarom. Wat zijn jou talenten en kwaliteiten en bij welke doelgroep komen deze het beste tot zijn recht?

Doe dit uiterlijk 1 februari 2023.
Heb je nog vragen? Bel dan met Hellen Mayntz, manager , op telefoonnummer 06 - 31121903 of Jacqueline Kronieger 06-31017125
De kennismakingsgesprekken worden in onderling overleg gepland.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.