Proteion zoekt een

Coördinerende verpleegkundige De Libermannhof

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Horn Gennep

Werkvelden

Ouderenzorg

Coördinerend verpleegkundige De Libermannhof

Krijg jij energie van je werk als verpleegkundige en wil je echt het verschil maken voor de bewoners? Maak jij de kleine momenten graag bijzonder? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

De Libermannhof is een verpleeghuis in Gennep, wat midden in een renovatie zit. Het verpleeghuis bestaat momenteel uit vier kleinschalige afdelingen, twee afdelingen voor somatische cliënten en twee afdelingen PG cliënten. De teams binnen Libermannhof zijn kleinschalig en zelfsturend en de betrokkenheid is groot. Wij zetten hier met zijn allen de schouders eronder, en het gevoel van saamhorigheid is dan ook erg aanwezig. Dit maakt het werken op de Libermannhof bijzonder. Wil je elke dag plezier hebben, en onze cliënten naar wens ondersteunen? Dan ben je op het goede adres!

Jij wordt het aanspreekpunt voor je team, maar ook voor bewoners en mantelzorgers. Jij bereidt artsenvisites en MDO's voor, en zorgt dat de randvoorwaarden voor het verlenen van zorg worden geregeld. Je coacht je team in het methodisch werken in het zorgplan, in het hanteren van afspraken en helpt ze om de zorg volgens afspraak uit te voeren. Je werkt deels mee in de zorg, en deels voer jij coördinerende taken uit.

Daarom pas jij bij Proteion

Wij zoeken een verpleegkundige die de somatische afdeling kan coördineren. Jij bent dus verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg, en bent samen met twee collega-verpleegkundigen verantwoordelijk voor de zorg op de afdelingen. Jij krijgt energie van je vak en gaat een uitdaging zeker niet uit de weg.

Natuurlijk heb jij je diploma verpleegkundige (niveau 4) op zak en ben je BIG geregistreerd. Maar niet alleen wat je kunt telt, we zijn vooral benieuwd naar wie jij bent. Kom je binnenkort kennismaken?


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor (on)bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 45 met een maximum van €3.264,29. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion De Libermannhof krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

Jouw team
Binnen Libermannhof kom je terecht in een warm bad. Je wordt een aantal weken door een collega verpleegkundige ingewerkt en jullie pakken samen de zorg voor de verpleeghuisbewoners op. Jullie stemmen samen de operationele zaken af, en hebben eenmaal per 2 weken een overleg met de teamleider. 


'Je komt terecht in een warm bad.' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Heb je een vraag over deze vacature?

Annita heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Annita Brons
Teamleider
06-52669382
annitabrons@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.