Koraal zoekt een

Coupeuse - St. Anna in Heel

Dienstverband

12 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij creatief en heb je ervaring als Coupeuse? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Voor Koraal locatie St. Anna in Heel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie van Coupeuse. Het betreft een functie voor 12 uur per week.

Over de functie
Als Coupeuse heb je een veelzijdige functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het team garderobedienst. Denk aan het aanmeten van (maatwerk)kleding voor cliënten, het verrichten van verstel- en herstelwerkzaamheden, het merken en registreren van was- en linnengoed en het plaatsen en doorgeven van bestellingen. Daarnaast kunnen er nog allerlei andere werkzaamheden voorkomen die passend zijn voor de functie en afhankelijk zijn van de locatie.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste en zelfstandige collega met een gezonde dosis humor. Je bent sociaalvaardig en werkt graag in teamverband. Je beschikt over de benodigde vak- en materiaalkennis, toont initiatief en hebt goede ideeën en je bent in staat om creatieve ontwerpen te bedenken.

En verder...
  • Beschik je over een opleiding tot coupeuse en heb je enige ervaring.
  • Ervaring met het werken met cliënten met een verstandelijke en lichamelijke beperking is een pré.
  • Ben je bekend met Word en Excel.

Wat biedt Koraal?
Een leuke en gevarieerde functie op een fijne werkplek!
  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 25: min €2.093 en max €2.911 bruto/maand, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Contract: een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast contract.
  • Uren: 12 uur per week, in overleg in te delen.
  • Koraal Vitaal: Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Locatie: ruime mogelijkheden om hybride te werken: o.a. op kantoor/locatie in Heel.

Over Koraal
Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg, jeugdhulp aan jeugdigen met cognitieve en/of adaptieve beperkingen en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4.000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking. Jeugdhulp, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Langdurige zorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong)volwassenen zo te ondersteunen zodat zij (weer) in staat zijn zicht te ontwikkelen en hun leven te leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl.

Meer informatie
Hebben wij jouw nieuwsgierigheid kunnen wekken en wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Arie van den Broek (Teamleider Facilitair & Vastgoed ) via 06-51 99 64 39 of abroek@koraal.nl.

Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Reageren
Wil je graag ons team komen versterken, laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent!

Interesse? Upload je CV en motivatiebrief via het sollicitatieformulier.