MIK & PIW Groep zoekt een

Creatief pedagogisch medewerker (BSO)

Dienstverband

0-11

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Geleen Meerssen Maastricht Sittard Landgraaf Sittard

Werkvelden

Kinderopvang, Sociaal Werk, Overige

De functie

Ben jij creatief en houd jij ervan om zelf leuke, gekke knutselactiviteiten te organiseren? Lees dan snel verder! 

Als creatief pedagogisch medewerker op onze buitenschoolse opvang locaties zorg je samen met je team voor de opvang en begeleiding van kinderen van 4 tot 13 jaar. Na school, tijdens schoolvakanties of studiedagen zorgen we voor een leuke, uitdagende en stimulerende (werk)omgeving waarin kinderen zich thuis voelen. Hier krijgen kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en samen te spelen. Jij als creatieveling draagt bij aan een afwisselend en uitdagend aanbod. Daarom zijn we op zoek naar jouw talent!

Jij krijgt van ons:

 • een inspirerende omgeving waarbij je voor 0 of 11 uur per week je talent en passie kunt delen met kinderen en collega’s. En niet onbelangrijk: met de mogelijkheid om ook mee te groeien in de contractomvang/het contract om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Avonturiers als collega’s die iedere dag met een flinke dosis humor samen aan de slag gaan.
 • Aandacht. Elke werknemer is voor MIK waardevol. Samen zorgen we elke dag met de állerbeste zorg voor de kansrijke ontwikkeling en het geluk van kinderen. We hebben aandacht voor kinderen, ouders/verzorgers, samenwerkingspartners en elkaar.
 • Ruimte om te ondernemen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen MIK mee kan denken. Hierbij juichen we het toe dat je - net zoals de kinderen - niet alleen “binnen de lijntjes kleurt”. Out of the box denken zorgt ervoor dat we kansen kunnen zien zodat we ze kunnen benutten. Wij blijven vernieuwen en de kwaliteit bieden die kinderen, ouders/verzorgers en samenwerkingspartners van ons gewend zijn.
 • Salaris. Dit is minimaal € 13,56 bruto tot maximaal € 18,50 bruto per uur.
 • Uiteraard de arbeidsvoorwaarden zoals deze benoemd zijn in de cao Kinderopvang. O.a. een maandelijkse tegemoetkoming voor je zorgverzekering, reiskosten en sportabonnement.

Jouw talenten | kenmerken:

 • Je hebt een kunstzinnige opleiding op MBO of HBO niveau gevolgd (bijvoorbeeld Creatieve therapie, Docent binnen kunstonderwijs of een andere opleiding die conform cao Kinderopvang kwalificeert voor werken in de branche kinderopvang).
 • Óf je volgt een HBO studie en je kunt aantonen dat je 75% van de totale studiepunten hebt behaald (waarvan het diploma opgenomen staat in de kwalificatie eis voor pedagogisch medewerker), of je hebt een overgangsbewijs naar het laatste studiejaar. 
 • Affiniteit met kinderen in de BSO-leeftijd.
 • Enkele middagen beschikbaar tussen14.00 uur (aansluitend aan schooltijden) tot 18.30 uur. Eventueel hele dag in vakanties.
 • Een wens/drive waarin je mogelijkheden ziet om je eigen vakgebied uit te oefenen binnen de buitenschoolse opvang.

Interesse?

Heb je verder nog vragen? Bel of WhatsApp dan met één van onze collega's van personeelszaken: Cindy Lam 06-57524918, Tijn Beekmans 06-15122469 of Robert Pijcke 06-20302544. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.